Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az ha egy 27 éves pasinak kisebbségi komplexusa van, mert a munkatársának új 3-as bmwje van és tapafnák rá a lányok, rám meg a kutya sem figyel?
A gazdag nők és férfiak vonzzák az anyagias fiúkat és lányokat. Ezt senki sem tagadja.
A "bibi" ott van, hogy nem veszitek észre: aki vonzó, helyes, szexi, és minden rendben a személyiségével, az mindezt egy fillér nélkül is megteheti.
Egyik legnagyobb csajozós a környéken egy tök csóró haverom, szinte rámásznak néha a lányok. :)
Igen, de akkor ők külsőleg, illetve személyiségben rendelkeznek extra képességekkel. Ha viszont mindenben átlag vagy, nagyon nehéz helyzetbe kerülsz.
Ismertem én is olyan fiút, aki emberileg egy nulla volt, ráadásul egy erőszakos féreg 8vagyis, aki rá mert nézni az aktuális nőjére azt MEGVERETTE), mégis mindig volt nője.
Az apja gazdag és befolyásos fickó volt, a gyereknek már születésétől fogva ki volt nyalva a segge. Azt csinálhatott, amit csak akart, akkor is tapadtak rá a lányok. Pedig volt olyan, hogy egyszerre hat barátnője is volt, de az sem számított. Az egyik nőjét, aki a legtovább volt neki, rendre lek...zta, volt, hogy elcsattant egy-két pofon, leköpte, terrorizálta, stb...
Ennek ellenére a lány nem hagyta ott, pedig megtehette volna, az ajtó mindig nyitva állt. És ez a csaj ma két diplomával is rendelkezik, tanít suliban, szóval nem is egy (elvileg) buta nő. Nagyon szép is, bármikor lehetett volna neki annyi barátja, amennyit csak akar. De ő vele volt, mert ez egy csóró környék és az a srác a családja vagyona, presztízse miatt messze kiemelkedett a többi közül.
Le lehet szólni itt a GyK-n azokat, akik asokat, akik tiltakoznak az ilyen visszásságok ellen, de sokszor van alapja a kifogásoknak.
"Ismertem én is olyan fiút, aki emberileg egy nulla volt, ráadásul egy erőszakos féreg 8vagyis, aki rá mert nézni az aktuális nőjére azt MEGVERETTE), mégis mindig volt nője."
Én nőben is ismerek hasonlót, több fiút tart, szinte porig alázza őket, csicskáztatja, stb. Mégis mind utána fut, vele vannak.
Ez nem tanultság függvénye.
Abból is fakadhat, hogy valaki nagyon lebecsüli önmagát (azok a nők, akikről írod, hogy ilyen fickóval vannak). Úgy érzik, nem érdemelnek jobbat.
Pasik esetében meg kitudja, mi váltja ki, hogy olyan nők seggét nyalják, akik megalázzák, lekezelik őket?
Nem, félreérted, annyira azért nem volt durva. amikor ezek az események zajlottak, akkor még gimisek voltak mindketten. És osztálytársak is, úgy ismerték meg egymást.
Az ajtó nyitva volt, csak a lány került egyfajta függőségi viszonyba a fiútól. A megveretést pedig úgy kell érteni, hogy mamikor egy-egy fiú közeledni próbált a lányhoz, akkor elsőként kapott egy figyelmeztetést, hogy húzzál innen, vagy be lesz törve a képed" és ha a srác nem ijedt meg ettől, akkor ráküldte a haverjait. Bár ez ritkán volt, mert a legtöbben már ekkor felvették a nyúlcipőt.
"Pasik esetében meg kitudja, mi váltja ki, hogy olyan nők seggét nyalják, akik megalázzák, lekezelik őket?"
Akkor én most őszinte vallomást teszek. Sokáig voltam egy olyan kapcsolatban, ahol nem tekintett a barátnőm egyenrangú félnek és több alkalommal is a tudtomra adta, hogy bármikor találhatna nálam jobbat. Szinte biztosan tudom, hogy mellettem volt még más fickója is. Kolis volt tőlem több száz km-re és ott azt csinálhatott, amit csak akart.Mégis belementem és eltűrtem, mivel nem volt más választásom, csak az egyedüllét.Nekem nagyon későn lett először barátnőm, mivel képtelen voltam ismerkedni és azóta sem tudok. Egy közös ismerős mutatta be őt nekem én pedig akkor már háborúba is elmentem volna akár, csak hogy végre nekem is legyen egy barátnőm.Tudtam, hogy csak addig lesz mellettem valaki, amíg ő van nekem. amikor nem bírtam tovább, otthagytam.Ennek már több éve, azóta sincs senki.
Csak a saját magam nevében nyilatkoztam, hogy másoknál mi a helyzet, azt nem tudom.
Erre is csak azt tudom írni, lehet akármilyen kocsija, villája egy fiúnak, ha mellé egy bunkó, egoista f@sz, rá sem nézek. Igen, vannak olyan ribik, akik a kocsira mennek, de azok olyanok is. Általánosítás, amit az ilyen kérdések sugallnak...
Veled viszont még így, interneten keresztül is látszik, hogy baj van. Nagy baj. A sikert te ne a kocsinál keresd, hanem magadban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!