Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívan kutyázó lány mellé nehéz beilleszkednie nem kutyásnak? Milyen fenntartásaitok lennének?
Figyelt kérdés
Nemtől függetlenül kérdezem.2011. dec. 17. 18:29
3/7 anonim válasza:
Hát ha nem alszik az ágyunkban a kutya, akkor kit érdekel?
4/7 A kérdező kommentje:
Annyi a különbség, hogy ha nem csak kerti dísznek vannak, akkor senki sem tudja kivonni magát a kutyákkal kapcsolatos feladatok alól. :)
Az én kutyáimnak megtiszteltetés, ha bejöhetnek a laksába; nem pártolom a benti tartást, a háló pedig állandó tabu.
2011. dec. 17. 18:42
5/7 Shai-Hulud válasza:
Jézusom, úgy olvastam elsőre, hogy aktívan kukázó..... :-DDD
És részemről én is nagyon szeretem a kukákat - akarom mondani a kutyákat. Nekem nem okozna gondot, sőt!
6/7 A kérdező kommentje:
Mindig is feltétel volt a természet- és állatszeretet; de annyi tábor van már a kutyások között is, hogy lényegében mindegy lassan, kutyást találok-e vagy sem. Vagy tévedek? :D
2011. dec. 17. 18:59
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nem hiszem hogy van kulombseg hogy szereted a kutyakat vagy nem.
Nalam is csak olyan lanyok akartak eddig probalkozni akik nem szeretik a kutyakat...(pedig nekem 3 kutyam van)
de en mind elutasitottam oket.
Szoval nem hiszem hogy ebbol gond adodhat foleg ha nem bent tartod oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!