Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az ha egy 27 éves pasinak kisebbségi komplexusa van,
mert a munkatársának új 3-as bmwje van és tapafnák rá
a lányok, rám meg a kutya sem figyel?
11/34 A kérdező kommentje:
Múltkor is a szemem láttára mondta neki egy lány, hogy tiéd ez a kocsi? Nem viszel majd egyszer el vele? Mindezt kacérkodva. Kihívóan, hogy úgy tűnik, hogy viccre veszi a lány, de komolyan gondolta közben.
istenem milyen egy irigy balf*sz... na sztem ezért nem kellesz a nőknek. mert nem csak az önbizalom ül ki az ember arcára, hanem a keserűség is. és egy siránkozó ember meg mégis ki a fenének kell? főleg ha még változtatni sem akar, csak kifogásokat keres?
2012. okt. 11. 10:47
13/34 A kérdező kommentje:
Nincs 4 millióm. Abból egy jobb fajtát 7-8 éves használtat lehetne. De nincs 1 millióm. Nettó 130 ból nem telik. Jogos?
ha meg szted a kocsi a titka a dolognak, akkor kezdj el félretenni, és vegyél egyet. de aztán majd ne lepődj meg, hogyha mégsem jön be. mellesleg én is ültem már fel motorra valaki mögé, mert érdekelt, hogy milyen lehet, és az illető nem jött be, és nem is lett köztünk soha semmi. egyszerűen csak érdekelt, milyen motorozni, mert még nem volt akkor benne részem. ő meg még nem ült bmw-ben... téged is érdekel, ha meglátsz egy neked tetsző autót, és szívesen kipróbálnád, pedig nem vagy rágerjedve a gazdájára.
2012. okt. 11. 10:49
15/34 A kérdező kommentje:
De utána, ha nem is jön be, de humoros a kocsi gazdája, akkor sokszor rákapnak.
jaj istenem, fejezd már be ezt a hisztit!!!! milyen férfi vagy te? semmilyen. szánalmas vagy, nézz már magadra. jaj brühühű, a kocsi az oka, meg jaj, mégsem a kocsi, hanem a humoros gazdája... ne másokban keresd már a hibát, hanem magadban, mert nem vagy te olyan tökéletes, mint amilyennek hiszed magad, és nem az anyagiak miatt.
2012. okt. 11. 10:54
Na egy újabb nap,és újabb hisztis,kesergő kérdések hada!
Mit törődsz te azzal,h a kollegádnak milyen kocsija van?Nem minden nőt érdekelnek a kocsik..Pl én teszek arra kinek milyen kocsija van.Jó nekem a vonat is.
Kicsit magadba kellene szállni,és nem csap csipogni mint valami hisztis qrva.
2012. okt. 11. 11:05
Kérdező, a gazdag apuka is "tudás" az előző gondolatmenetemet követve. Tud valamit, mert van pénze. Te mit tudsz? olyat kell tudjál, ami nem átlagos, az átlagossal nem fogsz kitűnni, arra nem fognak a nők felfigyelni. Ezvan. Kár keseregni... már csak azért is, mert az átlag feletti hiszti tudás nem előny :D
2012. okt. 11. 11:29
Ha kb. ugyanúgy néztek ki, akkor neked a személyiséged negatív. Szerintem ennyi.
Vagy túl sok a csóró lány a környéken.
Mifelénk, ahol én dolgozom, a férfi és nő kollégáknak is (fiataloknak) általában BMW-je, vagy Audija van. Nem szempont, hogy kinek milyen az autója.
A legtöbb fiatal kolléganőm nem is a munkahelyről pasizik, egyikük most jó ideje egy pizzafutárral jár, aki viszont nagyságrendekkel jobban néz ki a "szétfolyt" férfikollégáknál. :)
2012. okt. 11. 11:35
Na már megint a kajli gyk szöveg.....
Én tudom miről beszélsz, már mint nem tudom egyesek miért beszélnek úgy mintha nem a BMW vonzaná a nőket meg a pénz.
Volt nekem is egy kollégám, kutyának nem kellett, aztán ahogy apu megvette a Mercit rögtön jöttek a nők, pedig a mi kis kollégánk ugyan olyan szerencsétlen maradt.
Természetesen a kocsinak semmi közé nem volt hozzá, mind a hatalmas humorának meg a tudásának volt köszönhető, amit eddig senki nem vett észre.
Na persze.
2012. okt. 11. 11:37
Kapcsolódó kérdések: