Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy elkerüljem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elkerüljem a "friend zone-t"? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval, van egy lány akivel reggelente egy buszon szoktunk menni suliba de még személyesen csak 2X beszéltünk viszont minden nap beszélünk facen is meg SMS ezünk is! De nem tudom mit tegyek hogy ne csak barátként tekintsen rám, én többet szeretnék mint barátság.

16/F

15/L

2012. okt. 7. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Néha legyél kicsit bunkó,pimasz.Ha már jóban vagytok,dobálózz néha szexuális töltetű viccekkel,szintén,hogy éreztetsd a férfiasságod."

Na ezt NE. az ilyen viccekkel csak a nagyon szánalmas alakok próbálkoznak. a nők legszívesebben lehánynák őket.

a bunkóktól minden normális nő MENEKÜL.

úgy lehetsz férfias, ha például átadod neki az ülőhelyedet! ettől biztosan meghatódik.

ha beszéltek, akkor néha nézz a szemébe, és mosolyogj.

találj ki valami szép bókot, ami csak rá vonatkozik, tehát személyes, és mondd neki. ha nem tudsz ilyet kitalálni, akkor is dicsérd meg, hogy csinos, vagy szép. vagy mondjuk különleges. ezt minden nő szereti hallani. csak utána tudd megindokolni, hogy miért, ha rákérdez.

vagy mondd, hogy milyen jó vele beszélgetni.

tehát udvarias legyél, és ne bunkó. a normális önértékelésű nők nem szeretik a bunkókat, ezt ne felejtsd el.

2012. nov. 1. 23:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem minden nő, van akinek fel lehet kelteni a figyelmét. Barátnőm is ilyen, be akarja törni őket. Hogy majd ágyhoz kötözi, és pirosra csapkodja a seggüket.

Megjegyzem, nem eggyel már meg is tette. :P

2012. nov. 1. 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:

igen, ezért írtam, hogy a normális nők. nem muszáj mindenkinek "normálisnak" lenni, ha máshogy boldog, és a környezete is tudja tolerálni. azért ha másokat ágyhoz kötöz, és a seggüket pirosra csapkodja, szerintem nem tartozik abba a kategóriába, amit normálisnak nevezünk.

a nagy számok törvénye alapján szerintem feltételezzük, hogy a buszos lány viszont nem a szado-mazo híve, szóval valszeg az udvariasságra fog bukni.

2012. nov. 1. 23:24
 14/14 anonim válasza:

azt mondod te hátul ülsz le a buszban, ő pedig elöl száll fel...legyél kezdeményező, mozgasd a szálakat, szállj fel te is előre és intézd úgy, hogy egyszer egyszer tudjatok beszélgetni ott is és ne csak online

izgalmas dolog az sms-ezés és a facebook chat, mert van benne egy játékos közeledés, de ott könnyen magabiztos az ember...ahogy más is ajánlotta hívd el sétálni, legyél kedves, de ne nyálas :D figyelj rá oda, és ami a legfontosabb, hogy ne parázz, légy magabiztos, nem véletlenül incselkedik ő sem veled, de mivel te vagy a fiú neked illik kezdeményezni

egyébként nem kell az érzéseidről beszélni rögtön az első randi alatt/után...az csak görcsössé tesz szerintem...érezzétek jól magatokat, nevessetek, hidd el ha jól érzi magát veled akkor úgyis lesz folytatás és utána már te is könnyebben nyílsz meg

2012. nov. 1. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!