Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ki lehet lépni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ki lehet lépni a "barát" kategóriából?

Figyelt kérdés
Sokszor hallja az ember és tapasztalja is ezt:'..tudod én csak barátként tudok rád nézni...' . Tisztában vagyok vele, hogy ez mindenkinél mást jelent, és sokan csak kamuként lökik be, hogy ne kelljen elmondani az igazat. De lehet ezen változtatni, vagy ha valaki ezt kapja az adott lánynál örökre megvan bélyegezve?

2012. máj. 2. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Lányoktól erre ne várj őszinte választ, de nem, nem lehet kilépni, legfeljebb ha drasztikusan javul a külsőd.
2012. máj. 2. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is először csak barátként tudtam ránézni arra a fiúra akibe mára már beleszerettem.

És hogy hogyan lépet ki ebből a barátság kategóriából? Úgy hogy jobban megismertem:))

2012. máj. 2. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:

De igen, ki lehet. Nehezen, és nem biztos a siker.

A lényeg az, hogy szállj ki a lány életéből egy időre. Ez idő alatt rá kell feküdnöd az önfejlesztésre. Kezdj el valamit sportolni, olvass pozitív irodalmat( pl: Brian Tracy: Főnix szeminárium), újítsd fel a ruhatárad, növeld az önbizalmad. Válj jobb emberré! Ha ezek megvannak, bepróbálkozhatsz mégegyszer a lánynál. Ha nem jön össze, akkor is nyertél! Sok sikert! :)

2012. máj. 2. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy baráti fiú egy lány számára alkalmas arra, hogy jókat nevessetek, szórakozzatok, hülyéskedjetek, beszélgessetek. Néha meghívod erre-arra, gyakran elpanaszolja neked a lelki bajait, minden bánatát, hosszú órákon keresztül. A pasija ugyanezt nyújtja, +szexelnek +a csaj imádja a pasit, viszonozza a szeretetét. Nyilvánvaló, hogy egy srácnak nem éri meg csak barátnak lenni.

Hogy kerültél ebbe a helyzetbe? Túlságosan jófiú voltál. Udvarias, illedelmes, figyelmes. A kedvébe jártál, kedves voltál vele. Pont ideális vagy egy barátnak :D

A lényeges hiba az, hogy nem tekint rád férfiként, potenciális szexuális partnerként, csak egy ártalmatlan kedves kiskutyaként. Nem keltetted fel benne a testi vonzalmat, a szexuális érdeklődést. Erre kellene törekedned.

Sajnos konkrét, biztos módszert még nem találtam, de használd a régi, közismert technikákat: bókolj neki, nézz mélyen a szemébe, legyél néha kicsit huncut, aztán amikor már jól elbeszélgettek, érintsd meg. Meg hogy is mondjam.. az egész kisugárzásod legyen magabiztos, bátor, férfias.

Hátha tudsz kelteni benne valami érdeklődést. ja, és vigyázz, hogy máskor ne kerülj a barát zónába, mert nagyon nehéz onnan kijutni

2012. máj. 2. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha a külsős alapján nagyon nem jössz be neki, akkor nincs esélyed.

Nekem kétszer lett kapcsolatom barátságból, de utólag rá kellett jönnöm, hogy az első pillanattól kezdve vonzódott hozzám. De ennek ellenére meg kellett dolgozni, hiszen volt oka kezdetben csak barátnak kezelni.

Lehetsz kedves, udvarias, de egyben férfias is.

Még azt is hozzátenném, hogy sosem mondták nekem a "csak barátként tudok rád nézni" szöveget. Nem kényszerítettem ki idő előtt ilyen döntést belőlük.

2012. máj. 3. 01:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha működik a kémia az első pillanattól kezdve (csak valami miatt ezt nem vállalja fel a nő), akkor simán lehetséges. Nekem nőként több olyan eset volt, amikor a barátságból több lett, de meg kell mondanom, hogy párkapcsolatként már nem működött olyan jól. Nem ment tönkre a barátság, lehet ezt kulturáltan kezelni, időről-időre újra egymásnak estünk, de inkább olyan se veled-se nélküled állapot volt (most is ilyen helyzetben vagyok).

A másik kategória, amikor valakire egyáltalán nem néztem soha férfiként, na ott teljesen esélytelen a barátzónából való kilépés. Ha adnék esélyt, akkor is inkább valamiféle sajnálat lenne bennem, nem vonzalom. Szerintem ez már a kapcsolat elején kiderül, hogy van-e benne több, vagy nincs.

2012. máj. 3. 09:56
 7/8 anonim válasza:
28%
Ugy lephetsz ki ha elmondod neki hogy mit erzel....hidd el, bevalik!:)
2012. máj. 4. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
bár én csaj vagyok, a mostani pasim csak barátként nézett rám, évekig. nekem sikerült kilépni a barát kategóriából, igaz sokat kellett rá várni, de megérte. türelmet neked és sok-sok kitartást, ha te is ezt szeretnéd elérni. :)
2012. máj. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!