Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal egy honapja jarunk. Mik a jelei annak, hogy tenyleg odavan ertem? Normalis valaszokat, koszonom.
Ezek szerint már előtted beszervezett egy programot, amit nem akart lemondani, nem? Bár azt én se értem, hogy vasárnap mit fog csinálni. Kiheveri a másnaposságot? Kérdezz rá, hogy mi van a vasárnappal, az miért nem jó.
Mik a jelei annak, ha odavan érted? Hát, ha egy hónap után már rögtön felmerül benned ez a kérdés, a fiúd nem lehet túlzottan oda érted. Egy hónap után is még dúlnia kellene a love-nak... Minél sűrűbben akar találkozni, sokszor mondja, hogy szeret, ezt ki is fejti, sokszor elmondja, mi tetszik neki benned/rajtad, szeret hozzád érni és minden érdekli, ami veled kapcsolatos. Ez jelenti azt, hogy odavan érted... Persze sok fiú van, aki a haverjait mindig előrébb helyezi a barátnőjénél...
A tekintetéből látszik.
A másik kérdésre: nem körülötted forog a világ. Ennyi.
te kutyát tartasz aki ugrik mikor füttyentesz avagy embert akinek saját gondolatai meg haverjai vannak??
Jelek: megcsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!