Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elkerüljem a "friend zone-t"? (Többi lent)
Szóval, van egy lány akivel reggelente egy buszon szoktunk menni suliba de még személyesen csak 2X beszéltünk viszont minden nap beszélünk facen is meg SMS ezünk is! De nem tudom mit tegyek hogy ne csak barátként tekintsen rám, én többet szeretnék mint barátság.
16/F
15/L
Hívd el valahová
Aztán éreztesd vele, hogy többet akarsz ;)
"Néha legyél kicsit bunkó,pimasz.Ha már jóban vagytok,dobálózz néha szexuális töltetű viccekkel,szintén,hogy éreztetsd a férfiasságod."
Mert ez a férfiasság? Így csak azt éri el, hogy kihívás lesz az olyan csajoknak, akik rosszfiúkat akarnak betörni. :) De aztán, ha betörték, dobják is őket.
Ezt a rosszfiú-állapotot sokáig nem lehet fenntartani ugyanis.
A kölcsönös pimaszkodás kicsit izgi, ha erre célzol, de annak meg semmi köze a férfiassághoz, csajok közt is az a vonzó (vagyis a tapasztalat nagyon ezt mutatja), aki kicsit b.nkó, flegma, beképzelt, pimasz..
Na ez az, hogy lány-részről is ugyanaz kell (mármint, ha a lány nem akarja, hogy csak felejtős langyos kis partner legyen).
Én meg erre céloztam. :)
Egyébként nem feltétlenül igaz, amit írsz, közeledni kell, humorosnak lenni, lazán kezelni a helyzeteket, értékesnek mutatkozni.
nem tudunk beszélgetni reggel a buszon mert én hamarabb szállok fel ( még éppen le tudok űlni a busz végében) ő a következő megállóban száll fel de ő már csak nagyon ritkán tud leülni, akkor sem hátul hanem a busz elejében, esetleg!
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!