Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy nőnél úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy nőnél úgy próbálkozni, hogy elkerüljem a barátzónát és ne kelljen kifordulnom magamból?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Barátságból is lehet szerelem. Ha ezt nem akarod, akkor rámenősebb vagy.
2012. febr. 14. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben, dőlj hátra és várd meg még a gyengébbik nem közeledik feléd.
2012. febr. 14. 20:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Köhömm jól elolvastad? Ki kell fordulnom magamból? Úgy miért is lenne jó egy barátnő?
2012. febr. 14. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyből elhívod randevúzni és konkrétan azt mondod neki,hogy megszeretnéd ismerni.
2012. febr. 14. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezt nehéz elmagyarázni. Legyél férfi. Te vagy a domináns fél. Nem megjátszani kell a kemény fiút, hanem mutass felé egyértelmű érdeklődést.
2012. febr. 14. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, lehet hogy maradi vagyok, de én azt szeretem, ha egy pasi határozott és tudja mit akar.

Légy jókedvű, vicces, legyen stílusod, és vállald be hogy akarod! Aztán úgyis vagy lyuk vagy fa, de ilyen hozzáállással a legtöbb nőnél több esélyed van!

2012. febr. 14. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Jól kell kinézni.
2012. febr. 14. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Én alapból nem barátkozom lányokkal, mert nem hiszek a lány és fiú közti barátságnál, főleg akkor ha a fiú nőként tekint az adott lányra.

Ebben a berát zónás baromságban se hiszem. Valamelyik idióta puá-s hülye elkezdte terjeszteni azt semmi alapja. Sok olyan párról tudok akik sokáig kerülgették egymást, semmi nem volt köztük és egyszer csak évek után összejöttek. Meg az ellenkezőjéről is, hogy utálták egymást és valami hatására mégis egymás mellett kötöttek ki.

Ha kifordulsz magadból akkor hazudsz elsősorban magadnak másodsorban az adott lánynak. És ha a kifordult személybe szeret netán ele akkor az a kapcsolat halálra van ítélve, mert nem hiszem hogy egy életen keresztül el tudnád játszani...

2012. febr. 16. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!