Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek étteremben vagy valmi ilyen helyen a fiúnak kéne fizetnie?
21.40
„Egy pasi igen is udvaroljon és ehhez hozzátartozik az is, hogy ő fizet.”
Már az udvarláshoz is pénzt vártok el a másiktól, mert csak akkor számít nektek az az ember jóképűnek, helyesnek, férfinak satöbbi.
Az udvarlás oké, de ne a pénzével udvaroljon. Ti lányok pedig ezt várjátok el. Hihetetlen, hogy hová jutott el ez a világ.
Nekem nincs most komoly kapcsolatom,de van egy férfi akivel rendszeresen eljárunk színházba,étterembe,stb.Ő is ott dolgozik,ahol én.
Mindketten jól keresünk.
Az elején mindig ő fizetett mindent,pedig én felajánlottam,hogy fizetem legalább a felét.Nem engedte.Nekem pedig már kezdett kellemetlen lenni a dolog,hiszen a virágok,a vacsorák és a jegyek nem ingyen vannak.Így kitaláltam,hogy viszonozzam.Gyakran elhívom hozzám vacsorára,és van úgy,hogy meglepem a mozival vagy színházzal.
Bár,ő már tett olyan kijelentést,hogy ezeket neki kellene állnia,mert ő a férfi.
Hát,nem tudom,de én már kellemetlenül éreztem magam emiatt,ezért is tettem meg ezeket a lépéseket.
27/N és 34/F
Akkor a 21:40-es válasz alapján,ha úgy vesszük,akkor átlagban kijelenthetjük,hogy egy szegényebb fiúnak ilyen elven soha nem lesz barátnője.Mai lányok,(Tisztelet a kivételnek!!!) miért vagytok ilyen anyagiasak?Miért csak azt a fiút tekintitek potenciális udvarlónak aki mindig mindent fizet?
Fiúk,férfiak,az Isten óvjon titeket az ilyen anyagias lányoktól,nőktől!
12-es, nálunk ugyanez a helyzet, csak nem dolgozunk egy helyen.
Egyébként ha te hívod meg, Kérdező, akkor illik fizetni, ha közösen akkor közös fizetés.
Nincs probléma a "férfi fizetéssel" azzal van a problem, hogy egy csaj mondjuk felzabál és megissza a fél éttermet. Utána meg kitalálja, hogy bocsi de én csak barátkoztam, vagy kedvességből fogadtam el a meghivást stb..
Ha már a férfi állja a cekket akkor legalább egyszer illik utána bepucsitani.. :D
"Ha már a férfi állja a cekket akkor legalább egyszer illik utána bepucsitani.. :D"
nem igazán illik,amúgy meg cehhet,nem cekket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!