Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel randiznál étteremben?
Egy sovány csajjal aki alig eszik valamit és azt sem jóízűen v egy kicsit ducibb csajjal aki normális kaját és jóízűen eszik?
Nem kell a szöveg h nem csak ez a 2 van (tudom én is) meg h általánosítás. Nem általánosítani akarok csak kíváncsi vagyok h e közül a 2 közül melyik??
Ha belekotnyeleskedhetek, akkor azt mondom, hogy azzal, amelyik jobb társalkodó partner, vagy amelyik társaságában jobban érzem magam.
A fiúknak nem releváns, hogy mennyit eszik a hölgy, de a társaságának kellemessége sokat ad a latba.
amelyikkel jobban érzed magad
ezen a szinten, akkor a társaság számít, nem a külső
így pedig a kérdésedben ott is van a válasz...
Én nem vettem észre, hogy a sovány csajok keveset ennének vagy nem jóízűen. Egyszerűen más a biológiájuk, nem épül be a beszívott levegő is hájba.
Én inkább a kövér csajoknál tapasztaltam, hogy bűntudatos képpel ülnek a kaja felett, számolgatják a kalóriákat és nem élvezik az evést.
Az étel élvezetéhez nem kell hájasnak lenni. Vannak ételek, amiket az ízükért eszünk, nem egy tállal, csak csipetnyit.
Amúgy a vékony lányra szavazok, mert vacsora után őt vinném ágyba... a vacsora csak előjáték és ami utána jön, az a férfiaknál szerintem a döntő szempont a választásnál.
Nem az utánalévő dolgok hanem a vacsora volt a kérdés. És attól h valakin van egy kicsi, még nem hájas. Nem tudom honnan szalasztottak de elég bunkón ítéled meg a ducibb embereket
Am én meg azt látom h akit nem nyomnak el és jól érzi magát duciként az igenis jóízűen eszik, míg az aki meg akar felelni a világnak és sanyargatva magát mindíg sovány akar lenni az nem fog jóízűen enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!