Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezt mért kell csinálnia?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt mért kell csinálnia? Más érzelmeivel játszani? Érzelmi válság.

Figyelt kérdés
Nem rég meg ismertem egy fiút. nagyon jól elbeszélgettünk és már találkozni akartunk. komolyan gondolta ő is meg én is ezt a kapcsolatot. viszont akkor mért kérdezget olyanokat, hogy mit lépnék ha kiderülne hogy van valakije meg ilyenek. o.O nem értettem igazán hogy mért kérdezget ilyeneket. erre fel fel tett 5db képet facebookra ahol ő meg egy másik lány átkarolják egymást. a lány kommentálta is a képeket és olyanokat írt hogy "Szeretlek. :$ csók meg <3" De ezzel egy huzamban viszont velem is minden nap beszélt 3-4 órákat meg telefonon is sokat hívott.Sőt mindig "cicámnak" hívott stb.(szóval nagy szerelem)de akkor most más csajnak is csapja a szelet? vagy mi van? o.O mért kell ezt csinálnia más érzelmeivel játszadoznia? mire jó ez? és ha rám ír akkor mit lépjek? ő18 én 18

2012. okt. 4. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmit, ne csinálj, lépj ki válasz nélkül az életéből.

Én még válaszra sem méltatnám annyira gerinctelen.

Jobbat érdemelsz....

2012. okt. 4. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem az érzelmeiddel játszik... a farkával játszana, már csak az a kérdés, hogy engeded-e neki?!

Szerintem is felejtsd el.

2012. okt. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!