Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek összejöhetett volna, vagy nagyon gáz odamenni ilyesmivel 2 lányhoz?
Egyetemista vagyok. Ma az egyik rokonom felajánlotta, hogy hazavisz kocsival. A buszmegállóban vártam, máshol nem tud úgy sem megállni. Elkezdett szakadni az eső, tényleg hatalmas felhőszakadás kerekedett, és nem akart elállni. Behúzódtam egy kapualjba, és vártam.
Tőlem két méterre 2 lány a buszt várta, egy szál esernyő alá bújtak mindketten. Az egyikük nagyon megtetszett - de persze nem mentem oda hozzájuk, hogy "helló, hogy esik? :)".
Az jutott eszembe, hogy ha a rokonom előbb érkezne, mint a buszuk, odaszaladok hozzájuk, és megkérdezem, hogy elvihetném(nénk)-e őket, ne várjanak az esőben.... A kocsiban meg egy kis beszélgetés, név, esetleg telefonszám-csere után kialakulhatott volna valami, mert az egyikük tényleg nagyon megtetszett.
Végül megérkezett a busz, felrohantak rá, és elmentek. Ilyen az én formám.
DE összejöhetett volna, vagy nagyon gáz odamenni ilyesmivel 2 lányhoz?
ha nem stoppolnak,akkor nem illik ilyet felajánlani
akkor inkább mentél volna oda beszélgetni
majd legközelebb
Nem szálltak volna be idegen autójába.
De ha az időjárás szélsőséges volt, ennek apropóján megszólíthattad volna őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!