Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon összejöhetett?
Hol is kezdjem..
a barátnőm nemakart gyereket,én viszont nagyon
egyszer fagyasztottam le spermát,és ujjazásnál bekentem vele az ujjam,vajon teherbe eshetett a barátnőm?
és hogyha igen,fenyegessem meg,hogy elvágom a torkát ha elakarja vetetni,vagy pedig csak azzal álljak elő,hogy elhagyom?
lécci segítsetek
köszi :)
Ne haragudj,de ha ez vicc akkor nagyon béna humorod van,mert én egyáltalán nem tudok ezen nevetni.Kicsit ciki,hogy nálatok ez a menő.
Ha pedig nem vicc,és komolyan gondoltad a kérdésedet,akkor is egy szerencsétlen vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom, hogy nem gondolod komolyan, de válaszolok.
Ne fenyegesd, ne zsarold és ha nem akar gyereket akkor ne legyen, tudod egy párkapcsolatban KÖZÖS döntéseket kell hozni, nem egyedül neked kell döntened! Nem te szülöd meg a gyereket, tehát ha Ő nem akar, akkor nem lesz. Ha Ő akar, de te nem, akkor sem lesz. Ha mindkettőtök akar lesz.
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!