Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dühkitörésekben szenvedő, depressziós ember hogyan szerezzen magának barátnőt, ha már sokan tudják róla, hogy hónapokat feküdt már a pszichiátrián?
31/F és én lennék és nem gyógyultam meg teljesen. Jelenleg is járok kezelésre.
Jah, és Virgin vagyok, ezt azért odaírom mivel szerelem/szex kategória.
Mért is van betegségtudatot?
Miből gondolod, hogy a többségi társadalom intakt mindben személyiségi torzulástól?
Nem egyszerű, de el kell magad fogadni olyannak amilyen vagy és ez megnyitja az utat mások számára hozzád!
A saját magával vergődőt megérzi a másik ember és elkerüli. (C.G.Jung, S. Freud és társaik művei alapján)
nem kezdek el megoldást keresni a pszichiátriai problémádra, nem az én dolgom, meg úgysem vagyok túl hiteles :D azt mondom csak, hogy nekem az számítana, hogy a problémád megoldására törekedj. törekedj rá minden erőddel, ahogy tőled telik. ha megteszel érte mindent, és mégsem sikerül leküzdeni, akkor legalább megtettél mindent.
gondolom az önbizalmad sem lehet az egekben. ezt fejleszthetnéd. ne dőlj be itt pár töketlen elkeseredett idiótának, akik minden egyes kérdéshez pontosan ugyanazt írják, azaz hogy a lányoknak csak a külső számít meg blablabla. ezeket hagyd figyelmen kívül, mert teljesen téves képet kapsz.
egyébként az ismerkedést sem azzal kell kezdeni, hogy milyen dühöngő őrült voltál :D ez az első pár alkalommal eléggé elriaszthat egy lányt. ezeket ráér akkor elmondani, amikor már többször találkoztatok, jóban vagytok...
szerintem ez nem egy nagyon jelentős akadály a barátnőtalálásban.
Először magadat tedd rendbe, utána kezdj el kapcsolatokat építeni.
Ha az alap rozoga, akkor a falak sem biztonságosak és könnyen összedőlhetnek.
(Ma úgy látom, az építészeti hasonlatok jönnek belőlem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!