Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok, és nem vagyok átlagos rajkórban szenvedő fiú. Meg fogom találni az igazit? (többi lent)
Tehát az "átlagos rajkórban" nem vagy!
Az valamilyen betegség?
14 évesen miért akarod megtalálni az "igazit"?
Ha már most családot akarsz, akkor hogyan fogod kiélni magad?
A "rózsaszín csõgatyán èrdemes volna elgondolkodni, mert az egy frankó viselet....
Rózsaszín csőgatyát nem láttam még csak pólót. 14 évesen ne akarj igazit keresgélni. Még sok dolog van előtted. Ráadásul valamit tanulj meg :)
Ha a rajkórban szenvedőknek van nőjük, tudnak valamit, amit te nem, ha van nőjük. Mielőtt ledfikázod őket, ezt ne felejtsd el. Amúgy nem vagyok rajkó, nem védem őket, mert én se kedvelem őket.
Egyelőre élj, nőj fel, és ne aggódj, meg fogod találni az igazit. Csak ha eljön az ideje akkor lásd is meg a lehetőséget és ne szúrd el. :)
20/F
Asszem már öreg vagyok, hiszen lövésem nincs, hogy mi az a "rajkór"...
A kérdezõnek meg annyit mondanék, hogy bocsásson meg, hogy azt hittem, itt lehet viccelni, mert értõ közönségre talál....tévedtem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!