Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Fiúk! Ti hogy viszonyultok az evészavarban szenvedő lányokhoz?
Én elhagynám. Nem bírnám ki úgy, hogy vele vagyok és nem tudok mit tenni ez ügyben, ha tényleg képtelen leszokni róla.
Bár nem tudom mi abban a jó, ha az ember koplal és hányatja magát. :) Ahogy azt sem, hogy hogy lehet ilyen baromságra rászokni...
#1!
De akkor is elhagynád, ha biztos lennél benne, hogy azt az csajt az ég is Neked küldte, csak nincs önbizalma és megfelelési kényszere van a külvilág felé és ezért olyan nehéz neki leszokni? Nem segítenél inkább neki?:/
#2!
Haha!:D
Engem nem zavarna ha koplak éhezteti magát mert szeretem a vékony csajokat!
De a hánytatás már nem fér bele nekem sem.
24f
"De akkor is elhagynád, ha biztos lennél benne, hogy azt az csajt az ég is Neked küldte, csak nincs önbizalma és megfelelési kényszere van a külvilág felé és ezért olyan nehéz neki leszokni? Nem segítenél inkább neki?:/ "
Segítenék neki és megtenném amit lehet ez ügyben, de ebben a történetben a szereplő képtelen leszokni róla, ezért elhagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!