Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves Fiúk! Ti hogy viszonyul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Fiúk! Ti hogy viszonyultok az evészavarban szenvedő lányokhoz?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok ahhoz, ha arról a lányról, aki tetszik nektek, vagy a barátnőtökről kiderülne, hogy titokban koplal, nem eszik rendesen, hánytatja magát vagy hasonló és képtelen leszokni róla?
2012. júl. 15. 03:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek: évekig bajlódtam egy evészavaros csajjal, borzalmasan sokat kivett belőlem, de gyakorlatilag én gyógyítottam meg, azzal, hogy belém szeretett, és nem bírta nézni, hogy mennyire ki vagyok attól, hogy nem eszik rendesen.

De! Mégegyszer ezt nem tudnám végig csinálni...

2012. júl. 15. 20:16
 22/28 anonim ***** válasza:
Szép és jó amiket írtatok, de ebben a történetben a csaj képtelen leszokni róla. Hogy ismételjem magamat.
2012. júl. 15. 20:23
 23/28 anonim válasza:
32%
így hozzá szóló ként őszinte leszek. Én is szoktam magam hánytatni, tudom hogy ez egy betegség a kezdetektől, de magamnak is félek bevallani.Akkor szoktam eddig eljutni, mikor valami rossz ér, vagy mikor nagyon dicsérnek hogy nézek ki, s tudom hogy ez nem igaz. Nem szabad ez miatt elhagyni valakit, mert aki nagyon bele süllyedt az az öngyilkosságra is képes lenne. Ha csak kicsit is szeretitek muszáj hogy mellette álljatok, s támogassátok!!
2012. júl. 16. 18:46
 24/28 anonim válasza:
16 / L voltam
2012. júl. 16. 18:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha meg van zakkanva még egy ok rá, hogy ne legyek vele...
2012. júl. 16. 22:59
 26/28 anonim ***** válasza:

ma 18:46

Akkor neki szakember kell és nem egy pár akit kiszívhat és megbetegíthet!

Oké hogy segítek ha a páromról van szó, de ez sem bír el mindent! Ez is két emberes! Ha a beteg nem működik együtt akkor megérdemli ha magára marad! Nincs joga ugyanis visszaélve a másik szerelmével és jóindulatával őt lehúzni megbetegíteni és semmit sem tenni a helyzet javulásáért csak másra várni!!

2012. júl. 16. 23:28
 27/28 anonim ***** válasza:

Mozogj. Semmiség 3 hónap alatt ledobni 15kg-ot. Tapasztalatból mondom.

21/N

2012. júl. 20. 02:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Segítenék neki!
2014. febr. 3. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!