Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagylányok, hölgyemények! Hogy viszonyultok hozzá?
Már milliószor feltették a kérdést, hogy milyen jellemű srácokat/férfiakat favorizáltok, és gyakran ott szerepelt a kedves szó, és furdalja valami az oldalam...
Szóval: Mi a véleményetek arról, ha a srác/férfi alapvetően mogorva természet? Ezt nem úgy értem, hogy mindig és mindenkor, csak az alap természete. (A négy fal között már nem annyira :))
Ez egy nehéz kérdés! Mert a fontos lehet hogy az lenne egyes nőknek hogy a pasi velük legyen kedves . De (szerintem) ln ilyen sráccal nem kezdenék. Mert nekem fontos lenne hogy a családommal és a barátaimmal sem legyen bunkó. Mert ha a szeretteimmel mogorva ott már édes kevés hogy velem kedves!
...Szerintem
Hát, azok nem vonzóak. Mármint nekem rögtön vonzóbb egy olyan pasi aki humoros, meg kedves ugye.
Jó persze amúgy lehet mogorva is alapjában véve, ha velem nem az. Meg mi az hogy mogorva? kb-ra.
Mi az, hogy mogorva? Antiszoc, bunko?
18L
Hátrány az együttélésben, de nem perdöntő.
Én extrovertált, barátságos vagyok, és sokat jelent, ha a fiúval együtt tudunk társasági életet élni, idegennek barátkozni, stb, az nekem hatalmas élvezet.
És közben büszke vagyok rá - távollétemkor is -, hogy milyen nagyszerű kedvesem van, hogy így szeretik az emberek, ilyen melegszívű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!