Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagylányok, hölgyemények!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AvernusTriad kérdése:

Nagylányok, hölgyemények! Hogy viszonyultok hozzá?

Figyelt kérdés

Már milliószor feltették a kérdést, hogy milyen jellemű srácokat/férfiakat favorizáltok, és gyakran ott szerepelt a kedves szó, és furdalja valami az oldalam...

Szóval: Mi a véleményetek arról, ha a srác/férfi alapvetően mogorva természet? Ezt nem úgy értem, hogy mindig és mindenkor, csak az alap természete. (A négy fal között már nem annyira :))

2012. júl. 14. 23:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Először is szerintem azt is tisztázni kéne, hogy mit értesz mogorva természet alatt.. mert én, ha én valakire azt mondom, hogy mogorva, akkor valahogy úgy értem, hogy:

- Sokszor zárkózik el a porgramoktól, állandóan rosszkedvű

- állandóan mindenért morgolódik, minden kis hülyeségért leszedi a fejed

- nem lehet vele viccelődni sem mert vagy nem érdekli, nem érti vagy felkapja a dolgon a vizet

stb..

Tehát, ha ilyesmire gondolsz mint a mogorva, akkor rendben. Ha egy ilyen pasival hozna össze a sors valószínűleg megpróbálnék kicsit változtatni rajta, segíteni neki, hogy "jobb színben lássa a dolgokat". De az sem baj, ha ez nem sikerül, mert egy rossz tulajdonság nem rombol le mindent feltétlenül, főleg ha vannak mellette jók is...

És hidd el, van ennél sokkal rosszabb pasitípus. Képzelj egy olyat, aki arrogáns,sznob, egoista, ok nélkül beléd köt, kiforgatja a szavaidat, lekezel, állandóan csak neki lehet igaza, folyton valami baromságot művel... na én ismerek ilyet. És a pasinak élettársa(!) van. Szerintem a mogorvaság eltörpül ezek mellett a dolgok mellett.

2012. júl. 14. 23:44
 12/27 A kérdező kommentje:
#11: Az első pont inkább a depressziós emberekre passzol. A morgolódásra inkább gondoltam, de bevallom nehezen fogom meg magam is a 'mogorva' pontos leírását...
2012. júl. 14. 23:48
 13/27 anonim ***** válasza:
Hat regebben en is ilyen kis mogorvas voltam, es altalaban ilyen pasikat is vonzottam be, egyutt szidtuk a vilagot,embereket stb. Akkor igy bejott. Nem mondom, hogy mostmar az ilyen kizart lenne, de valtozik ez az emberben:-)
2012. júl. 14. 23:52
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
A 11-es válaszolónak jó a kérdése, tényleg pontosítani kellene, mit értesz mogorva természet alatt. Mondjuk leírhatnál egy konkrét szitut, úgy könnyebb lenne véleményezni. Gondolom van olyan mogorvaság, ami nálam még belefér, de biztos lenne olyan része, ami nem.
2012. júl. 14. 23:56
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
az en ferjecskem is ilyen tipus,mogorva,kivulrol persze azt mutatja,de itthon a csaladjaval egesz mas,es velem is! Nagyon figyelmes,kedves,gyenged! Igy is ismertem meg,16 eves koromban,engem nagyon vonzott,imponalt nekem,hogy o ilyen! 18 ev azert nem hazudik! 33/L
2012. júl. 15. 00:01
 16/27 A kérdező kommentje:

#14: A kérdés feltétele óta gondolkozom egy pontos definíción... Talán úgy tudnám leginkább kifejezni, hogy hajlamos morogni apróbb kellemetlenségekért is, a hangsúlya alapvetően cinikus, és néha alulról karcolja a bunkót (az alulról aláhúzva). Ennél közelebbit egyelőre nem tudtam kifacsarni magamból, bocsi.

(Amíg nem kérdeztetek vissza, valahogy alapfogalom volt nálam a mogorva, amit nem kell magyarázni; így nehézkes)

2012. júl. 15. 00:04
 17/27 anonim ***** válasza:
Nálam a cinizmus, meg a szarkazmus bejön, mert egészen másképp látja mondjuk egy ilyen ember a világot, főleg, ha humorosan teszi, az úgy oké, ha arrogánsan cinikus, az nem.És fontos az is, hogy velem, meg a családommal, és a barátaimmal ne legyen bunkó, mások meg úgysem számítanak (annyira).
2012. júl. 15. 00:13
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, érdekes volt :)
2012. júl. 15. 00:23
 19/27 A kérdező kommentje:
Persze ha van még gondolat a témában, örömmel hallgatom :)
2012. júl. 15. 00:28
 20/27 anonim ***** válasza:
A cinizmus szerintem teljesen el/befogadható jellem a mai világban, olyan "korszerű",nők felől is. Sok ilyen embert ismerek én is, jófejek a maguk viselkedésével, sztem ez lehet vonzó is, nyugi!
2012. júl. 15. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!