Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nagyon tetszetek egy srácnak de ő nem jön be nektek, hogyan viszonyultok hozzá?
Huh.. Ez kemény dió. Ilyen nehéz kérdést rég nem olvastam. Sz.tem várj egy kicsit és délután lesznek pszichológus szakértők is gép előtt olyankor érdemes feltenni ezt a kérdést, olyan 6-körül. Mi egyszerű proletárok vagyunk ,csak
ilyen bas+ós, s+opós Kérdésekhez értünk. :) Várj....
16:01
itt nem arról volt szó, hogy első látásra nem tetszik, én se úgy válaszoltam
ha már egy ideje próbálkozik a srác, akkor már valamennyire ismeri a csaj, és nem feltétlen a külseje miatt utasítja el
én például az egyik ilyen fiút már több mint egy éve ismertem, amikor próbálkozott, de a humora és komolytalansága nem jöttek be, és ezért nem akartam vele összejönni
a másik esetben meg az érdeklődése nem jött be, mert nagyon szerette a világháborús dolgokat, én meg azt a témát utálom
szóval nem az, hogy jó, láttam egyszer, nem tetszett, annyi
a kérdés is barátról szól, aki többet szeretne, és azért egy barátot már ismersz valamennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!