Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Fiúk! Ti hogy viszonyultok az evészavarban szenvedő lányokhoz?
#11, dehogy lesz nekem gyerekem:)
#12, túl sok...
#13, ez jó volt:D
Ez esélytelen. Ezek a betegségek nem úgy alakulnak ki hogy van egy kiegyensúlyozott boldog lány akivel maximálisan megnyílunk egymás előtt aztán bumm jön az anorexia mint derült égből a villámcsapás. Egy értelmes nő akivel közös az értékrendünk, (és már csak az én érdeklődési köröm miatt is) ki van okosítva egészséges életmódból, és boldog mellettem, nem lesz csak úgy evészavaros pszichés beteg.
Ha egy rokonom vagy (lehetetlen de tegyük fel) a szerelmem így járna én addig küzdenék érte amíg van rá remény hogy olyan lesz mint volt és élhet még teljes életet. Tehát elég sokáig. Lelkisérülttel nem lehet együttélni, ha szerelmes vagyok belé csak magával ránt.
Ha egyértelműen kijött az evészavar, vagy lebukik hogy bulimiás én kerítenék pszichológust nem kérdezném hogy akarja e.
Nem hagynám el, hanem segítenék neki meggyóyulni, akár el is kísérem pszichiáterhez (jól tennéd, ha elmennél egyhez már most, ez nem szégyen vagy ciki).
18/F
Hagynám a francba. Eleget szenvedtem már az ilyen defektes emberekkel a semmiért. Kezdetben én is megmentő és segítő akartam lenni, de keserves munkával is alig változott valami, míg, ha a másik igazán akarta volna akkor töredék idő alatt helyreállhatott volna minden.
Most kezdjem el magyarázni hogy a koplalás fejlődési rendellenességekhez izomsorvadáshoz és betegségekhez vezet?
Kösz de van elég problémám enélkül is. Belefáradtam!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!