Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiúknak/férfiaknak jönnek be a csendes lányok/nők?
Elárulom,h rohadtul nem unalmas!!!
Sőt,izgalmas,számomra legalábbis nagyon izgató,már maga a kérdés,h vajon miért ilyen. Meg hát,kihívást jelent,egy ilyen lányt meghódítani,sőt még a közelébe férkőzni is nehéz. Ez az igazi izgalom.
Nem ám a bevállalós csajok,azok csak látszatra tűnnek "rohadt izgalmasnak",nekem egy idő után üres meg felszínes,hogy buli dugás azt kész.
Az a baj,hogy hát hogy is mondjam. "A kincses ládika esete". Nem mindig abban a ládában van a kincs ami a legszebbnek néz ki kívülről!
Ó,hát én azt csak átvitt értelemben értettem.
Pontosabban fogalmazva: Attól,hogy egy csaj nagyon vagány bulizik,800 ismerőse van a fészbukon,és 60an lájkolják a profilképét(vagyis 'népszerű') még nem jelenti azt,h olyan rohadt érdekes lenne...A szépséget most ne keverjük ide,az egy egész más dolog.;)
Ez nem igy van. Ritkan jar egyutt az, hogy valaki szep + csendes + nincs pasija es itt kerdezget a a GYiK-en.
Amugy nekem ilyen baratnoim voltak, sot en sem vagyok egy tulsagosan nagy dumas srac igy jol kiegeszitettuk egymast. Az mas kerdes, hogy miutan megbizott bennem, neha orakig tudott beszelni. Ha egy ilyen lanyt valaki unalmasnak talal, akkor csak nincs kreativitasa ,hogyan ereztesse, azt, hogy igy is erdekesnek talalja
Ez sztereotípia. Aki csendes, korántsem biztos, hogy értékes. Persze a kíváncsiságot felkeltheti.
Aki sokat beszél, sem biztos, hogy felszínes ember. Mi például elég közlékenyek vagyunk, szeretünk beszélgetni, apróságokról is akár. Holott nincs 800 ismerősünk közösségi oldalakon és nem lájkolják a félmeztelen képeinket napi 100-an, pláne hogy egy sincs. :)
Jól kell tudni beszélni és hallgatni is.
Önmagában a közlékenység vagy annak hiánya nem mond el semmit a jellemről és tényleg ízlés dolga, kinek mi tetszik.
Igen,ez igaz,a népszerűbb emberek társaságát valóban többen keresik. De mivel én is relatíve népszerű srác vagyok,nem különösebben érdekelnek a népszerűsködő lányok,sőt egyesektől feláll a hátamon a szőr. Meg amúgy is utálom ezt h 'általában az emberek mit csinálna',én nem szoktam beállni a sorba. Nekem az nem érdekes.
Jóllehet,voltak már ilyen 'népszerű' barátnőim,de igazi valódi érzéseket csak csendes lányok váltottak ki belőlem. Nemtom miért van így,talán szeretem a kihívásokat,mert egy csendes lányt sokkal nehezebb meghódítani,mint gondolnánk.;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!