Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozok egy csajjal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozok egy csajjal, kezdésnek megpusziljam?

Figyelt kérdés

Látásból ismerjük egymást, 1-2 szót váltottunk is.

Azóta facebookon beszéltünk. Ezen a héten fogok vele találkozni. Mit csináljak ?

Bemutatkozzak és puszit adjak neki ? minek mutatkozzak be ha már facebookon ismerősöm is ?

már hülyeség lenne nem ?

Adjak puszit neki ?

2012. okt. 1. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Puszit igen, meg egy sziát.
 2/8 anonim ***** válasza:
adhatsz, ártani nem fog :)
 3/8 anonim ***** válasza:
miért ne adhatnál köszönés után 2 puszit az arcára? az egy normális dolog, nem fogja félreérteni, nyugi. nyilván bemutatkozni már nem kell.
2012. okt. 1. 22:51
 4/8 A kérdező kommentje:

akkor is adjak neki puszit ha ez még nem randi ?

vagy akkor már ne ?

csak valamit közösen csinálunk.

2012. okt. 1. 22:57
 5/8 A kérdező kommentje:

tanár beosztott minket valamire, hogy közösen mi 2 csináljuk. Azóta felvettem facebookon a kapcsolatot vele,

de mondom már 1-2 szót beszéltem vele.

Igy is puszit adjak neki, vagy igy már ne. csak köszönjek.

bemutatkozni se kell már nem ?

2012. okt. 1. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha nem randi, akkor szerintem a puszit hagyd. Bemutatkozás nem kell, de mikor együtt vagytok, dumálj vele sokat és hívd is el egy közös dologra.

Majd a közös dolgon akkor mehet a puszi, szerintem.

2012. okt. 1. 23:02
 7/8 A kérdező kommentje:
ok, így fogom csinálni.
2012. okt. 1. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem húzd szét a valagát és seggbe szárazon. Akkor ne vonyíts mikor kukorica kerül a fitymád alá. Legyél férfi.
2012. okt. 2. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!