Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talalkozok hamarosan egy lannyal es nem tudom, hogy megmondjam-e neki, hogy a beteg vagyok?
Attól függ milyen gyakran jön ez elő.
Ha kicsi az esély arra, hogy az első találkán rád törjön a roham, szerintem várhatsz vele. Majd a 2. , 3. alkalomnál amikor már jobban ismer téged, közelebb áll hozzád. Sokkal könnyebben elsiklik 1-2 negatívnak mondható érv felett.
Hasznos válaszolóval értek egyet. Ráérsz elmondani a 3-4. randin, ha annyira nem gyakori.
24/N
Ne rögtön, várj vele.
Számomra mindig is ijesztő volt, ha valaki a lelki problémáival indított, pedig megértő vagyok..mindenesetre ennek nem a kezdeti szép, 'udvarlós' szakaszban a helye.
Nekem volt egy ilyen srác. Már az első tali előtt elmondta, mi van, engem nem zavart.
Viszont lelkileg sem volt teljesen rendben (érzelmileg instabil volt), így nem lett belőle kapcsolat. 3x találkoztunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!