Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha időnként már nagyon fáj, hogy egy lánynak sem kellek és esténként egyedül, a szobámban rám tör a sírás?
Elég homokos lehetsz...
Legyél már férfi, és merj kezdeményezni. Látszódjon, hogy ugyanúgy embernek tartod őket, mint magadat, nem valami szentnek...
Detto ugyanilyen az egyik csoporttársam is. Próbáltam először vigasztalni, de mindig ugyanaz a lemez ment. Ő csúnya, ő hülye, ő megbukik, őt nem szereti senki, egy lánynak sem fog tetszeni és ezek permutációi. A vigasztalás sosem segít ezeken az embereken mert annyira sajnálják magukat - ami ha belegondolsz durván nagy önzésre vall -, hogy meg se hallgatják az ember fiát. Megpróbáltam tapló lenni vele (őszintén már nem is esett nehezemre, mert már nagyon untam) akkor meg még ő volt megsértődve, hogy azért ilyen durván nem kéne szembesíteni a hülyeségével.
Te is itt kiabálsz segítségért, pózolsz ezzel a kérdéssel, ha úgy tetszik. Minek? Azt hiszed így érdeklődnek majd utánad a lányok? Maximum anyai ösztön ébred bennük, de nem hiszem, hogy arra vágynál. Lúzer vagy. És? Ez van.
Én is az voltam, sőt majdnem ugyanolyan mint az említett srác. Szerinted ki oldotta meg helyettem? Nem kell hozzá agysebésznek lenni, hogy feltűnjön: a nők (meglepetés jön!) férfiakat keresnek. Ebben az állapotban legkevésbé sem hasonlítasz hozzánk.
A nők biztonságot és támaszt keresnek. Benned találnak ha otthon bőgsz? Tudom, hogy jólesik, mert a férfiak sem állatok, vannak érzelmeik. De nemi szerepünkből adódóan ezt tudni kell kezelni. Eltenni mélyre és élni tovább. Majd ha kívülről lerí rólad, hogy magabiztos vagy és határozott egyből lesz nő. Akkor elő lehet venni.
Addig csak a saját esélyeidet rontod te szerencsétlen. Hálát adok az égnek, hogy középsuli elején volt egy lány aki minderre rádöbbentett.
Ui.: hányok az ilyen emberektől és remélem rosszul érzed magad legalább annyira, hogy elgondolkodj azokon amit leírtam és megváltozz. Saját érdeked.
23/F
jajj dehogyis:))
aranyos ha egy fiú sír mert tudod a fiúk könnye őszintébb mint egy lányé:))
és hidd el senki se marad egyedül mindenkinek van/lesz valakije:))
én bízok benned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!