Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tortenik az sok kerdesne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tortenik az sok kerdesnel, hogy a lanyok mondjak, a magukat rondanak tarto fiuknak, hogy kuldjenek kepet, de utana a 10 keper kérő lányok kozul csak 2-3 ir vissza, hogy van e gond vagy sem?

Figyelt kérdés
A maradek 7 annyit sem kepes irni, hogy gàz van. Pedig anonymban barmit le.lehet irni, a fiuk pedig szereznek az igazsagot kideriteni a sajat külsejukről.
2012. szept. 28. 11:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
de mi az hogy kipróbálod? Szerintem ezek alap dolgok egy ember életében. Legalábbis annál aki egy kicsit is igényes magára.
2012. szept. 28. 12:24
 32/33 anonim ***** válasza:

A véleményem a képről:

Úgy nézel ki rajta mint egy jól lakott óvodás.

Ha most végeztél egyetemen, akkor 20+ vagy sanszosan, de az arcodnak gyerek kisugárzása van.

Gondolom nem 14 éves lányoknál próbálkozol. Az e fölöttieknek vagy egy karakteres-férfias arc kell, vagy pedig egy jóképű babaarcú. (22 évesen nekem is fiatal arcom van, de mázlista vagyok mert ez nekem jól áll.)

Az öltözködésedről nem lehet mit írni, mert melóhelyes képet raktál fel. Ahová egy normális ember nem öltözik ki.

Talán ez lehet az indok a frizurádra is. Nem lőtted be.

Viszont ha így hordod, akkor annyit tudok konkatenáli, hogy így túl nagynak tűnik a homlokod. Illetve kiemeli, hogy elkezdődött nálad a Mickey-egeres kopaszodás. Vagy növessz rajta, vagy nyírd rövidebbre.

Maga a testtartásod egyáltalán nem sugall magabiztosságot. Ez pedig elengedhetetlen a csajozáshoz.

Öltözködési tipp:

Ha inget hordasz akkor rendesen tűrd be, és vegyél a nadrághoz övet. (ha már az ing színét és a gatya színét nem tudod összehangolni, talán 1 fekete / barna öv megoldja ezt a problémát)

2012. szept. 28. 12:25
 33/33 A kérdező kommentje:
A mikey egeres kopaszodassal nincs gond, minden lany ezt irta nekem.
2012. szept. 28. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!