Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tortenik az sok kerdesnel, hogy a lanyok mondjak, a magukat rondanak tarto fiuknak, hogy kuldjenek kepet, de utana a 10 keper kérő lányok kozul csak 2-3 ir vissza, hogy van e gond vagy sem?
Figyelt kérdés
A maradek 7 annyit sem kepes irni, hogy gàz van. Pedig anonymban barmit le.lehet irni, a fiuk pedig szereznek az igazsagot kideriteni a sajat külsejukről.2012. szept. 28. 11:02
21/33 anonim válasza:
egyszerűen nem vagy helyes.Arcilag is fura vagy(nem ronda csak fura)
és nagyon pocsék a stílusod. Szerintem ezen javíthatnál ha már ennyire bánt hogy senkinek nem kellesz.
22/33 anonim válasza:
én például sose kapok képet, hiába írtam, hogy küldjenek, pedig én visszaírnék
23/33 A kérdező kommentje:
Egyszeruen nem vagy helyes? Ez keves. Ez olyan, hogy mulnak a napok es kèsz. De az okot nem mondjak miert. Pedig az az oka, hogy forog a tengelye korul. A ruham meg azert olyan, mert munkasruha. Eletben jobban oltozok termeszetesen.
2012. szept. 28. 12:01
24/33 anonim válasza:
jaj ne fárassz kérlek
Mi a f*sz kevés ebben?
Nem vagy helyes arcilag.Mit mondjak még?
Hogy mért nem vagy helyes? Hát honnan tudjam?
17/L
25/33 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertem, csak mit tegyek, hogy jobb legyek, tobb sikerem legyen? Szerinted? Ennyit kerdeztem.
2012. szept. 28. 12:07
26/33 A kérdező kommentje:
Mert mindig lehet valamit tenni a cel erdekeben, hogy hamarabb elerjuk azt.
2012. szept. 28. 12:08
27/33 anonim válasza:
hát pl öltözz normálisan
Menj el kozmetikushoz,és gyúrj.
28/33 anonim válasza:
ja és fodrászhoz járhatnál :)
29/33 A kérdező kommentje:
Kosz, ha ettol jobb leszek akkor try it. De komolyan gondoltad, vagy csak azert irtad, hogy legyen egy valasz a.kerdesemre?
2012. szept. 28. 12:19
30/33 anonim válasza:
Te jó isten.......
Szerintem inkább a fejedbe tegyél rendet.
Elég furcsa személyiséged van.
amúgy igen.Tudod a kozmetikus,a sport,és a fodrász mind arraa van hogy szebbé tegyék az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!