Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tortenik az sok kerdesnel, hogy a lanyok mondjak, a magukat rondanak tarto fiuknak, hogy kuldjenek kepet, de utana a 10 keper kérő lányok kozul csak 2-3 ir vissza, hogy van e gond vagy sem?
Figyelt kérdés
A maradek 7 annyit sem kepes irni, hogy gàz van. Pedig anonymban barmit le.lehet irni, a fiuk pedig szereznek az igazsagot kideriteni a sajat külsejukről.2012. szept. 28. 11:02
11/33 A kérdező kommentje:
Nos megint nem jon egy valasz sem. Utalatosak az emberek, higybmist is 5 en kernek kepet, egy sem valaszol. Pedig csak annyi kelllene, hogy sajnos ronda vagy es kesz.
2012. szept. 28. 11:26
12/33 anonim válasza:
Megnéztem a képet. Teljesen rendben vagy külsőre. Átlagos, kedves arcú fiú.
23/L
14/33 A kérdező kommentje:
De ez szerintem butasag, hogy atlagos, kedves arcu. De kosz a valazt. Azert nem hiszem, mert mindig elsore alapbol ismerkedes nelkul elutasitanak a lanyok.
2012. szept. 28. 11:32
15/33 anonim válasza:
Hát azért mert elutasítanak nem biztos hogy a külsőddel van baj. Nem lehet hogy nem vagy elég ügyes, magabiztosan beszélő? A fellépésen múlik minden!!! A lányok azonnal megérzik ha a fiú félős, önbizalom hiányos... a hülye szöveg, kérdés sem vezet sikerhez.
16/33 anonim válasza:
én az őszinte véleményem írom(lány vagyok)
szerintem nem vagy egy helyes pasi.Mármint az ideálhoz képest nem.
17/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem vagyok tul helyes, de szerintem ronda sem. Amugy mi szamit idealnak? Mert az mindenkinek mas es mas nem? Amugy nem annyira tudom mi a baj, mert nincs 3 szemem, vagy undorito asszimetrikus arcom, bunozo fejem, kover testem sincs, ha jol oltozkodom akkor is erthetetlen modon mindig elutasitanak, pedig normalisan beszelek mindnekivel.
2012. szept. 28. 11:49
18/33 A kérdező kommentje:
Persze ha kigyurom magamat es iszonyuan jol feloltozik akkor viztos aok lanynak bejonnék. De addig marad a visszautasitas.
2012. szept. 28. 11:50
19/33 A kérdező kommentje:
Jav. Feloltozok, akkor biztos.
2012. szept. 28. 11:51
20/33 anonim válasza:
Ne légy ennyire elkeseredett. :D Éld az életet, örülj, hogy vannak lehetőségeid, használd ki az időt. Nagyon gyorsan elmúlik.
Nem fog mindenki elutasítani, ezt garantálom barátom. Majd 20 év múlva emlékezz erre a hozzászólásra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!