Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondták figyeljem a jeleket. Az a gond nem ismerem a jeleket. Felvilágosítanátok?
Ilyen alap dolgok mint mosolygás? :o
Ohhhohó akkor én nagyon benne vagyok a szakmában :D
Meg hallottam olyat hogyha megnyalja a száját, akkor csókot akar, vagy mi :D
Van olyan jel is :) Ha a testbeszéd édekel olvass róla könyvet!
Az egy hasznos jel, hogy ha a haját állandóan izgatja akkor azt szeretné, hogy beszélj vele illetve begyüssz külsőre, vagy csak korpás.
Ki mondta ezt?
Szard le a jeleket inkább nyomulj de ne nyalizz... Dicsérj és isteníts, de érvényesítsd az akaratod! És igen, egyszerre több lánynál is kell próbálkoznod. Függetlenül attól, hogy a lány tetszik-e, vagy sem. Persze ha nem járnál vele akkor ne áltasd, de azért még nem fog megharagudni, ha beszélgetsz vele :)
Hidd el nem kell a "jeleket" figyelned, ha próbálkozol, de úgy, hogy közben nem látszik rajtad az, hogy majd meggebedsz, csak hogy legyen egy csajod, akkor életed szerelme be fog csengetni hozzád(nem is feltétlenül csak képletesen szólva!) Tanulj meg a "lányok nyelvén" (ne gondolj semmi ördöngösségre) beszélni.
És kész. Én is így tettem: szabadjára engedtem a személyiségem. Persze voltak problémáim, de ezeket a lány segített megoldani, hogy együtt lehessünk! Nagyon sokat köszönhetek neki :) Azóta is együtt vagyunk, csodálatos nő, és nem mellesleg a szex is isteni vele :)
Hoppácska! Erről még könyvet is írtak? Meg kell szerezni *-*
Remélhetőleg nem azért vakarja a fejét mert bolhás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!