Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondták figyeljem a jeleket. Az a gond nem ismerem a jeleket. Felvilágosítanátok?
itt is vannak jelek elég rendesen.
a feliratokat is figyeld-
19-es.. azon szakadok xD
20.: ezt a csajt akár hogy akarod, csak úgy meghúzni nem fogod az tuti :D
5 éves koromban ismertem meg, most volt egy szünet, azóta tetszik.
Amúgy megsúgom 15 éves vagyok :D 15 évesen szerintem nem igazán arra kell menni még :D
15 évesen túl fiatal vagy még a Jelek-hez.
De ne aggódj, tanulj sok fizikát meg matekot. Esetleg infót, főleg programozást. Aztán majd érettségi előtt eldöntheted, hogy villamosmérnök vagy mérnökinformatikus akarsz lenni. Amire oda érsz, már kész leszel, hogy felismerd a Jeleket!
21: vidiért köszi
23: majd összejön az valahogy, köszi
24: elképzelek egy aljas kocka gyereket, aki most lép szintet wow-ban, az vagy te xD amúgy megsúgom, elektrotechnika szakon vagyok, szóval majd megismerem a Jeleket én is :D
Hát figyelj, ez a csaj az első csóktól fél (még nem volt meg neki), úgyhogy nem tudom mennyire fognak érvEnyesülni a szexuális vágyai :D
Amúgyse izgat a szex engem, majd egyszer lesz olyan is oszt cső :) (szűz vagyok)
Azért a jelekkel vigyázz!!!!
Félre lehet érteni.
Bemegy a cowboy a kocsmába és kér egy whiskyt. Csendesen iszogatja, h ozzá pedig gyönyörű, tökéletes karikákat ereget a szivarjából. Egyszer csak egy nagydarab indián kocogtatja meg a vállát:
- Ide figyelj sápadtarcú, nagy bajban leszel, ha nem hagyod abba az anyázást!
Haha, ez jó :D
Nem épp füstjelekre gondoktam, de igazad van én hibám hogy nem részleteztem :D
Én nem nagyon szoktam jeleket küldeni.
Kivételesen azt várom, hogy a pasi adjon jeleket. Tudasd a lánnyal hogy tetszik neked, de csak szelíden :)
Mondjuk szórakozóhelyen először csak kerülgesd, nézd, utána kedvesen hívd meg valamire, ha tetszel neki, úgyis belemegy!
Én. pl. imádom ha egy pasi mosolyog rám, azzal meglehet engem fogni.:)))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!