Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok!? Lenne egy kérdésem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztofer. kérdése:

Lányok!? Lenne egy kérdésem. (lent)

Figyelt kérdés

Itt van egy kép rólam. Nem vagyok perverz vagy akármi azért vagyok boxerban hogy latszodjon amit kérdezek... Szóval úgy érzem a lábam tud hosszú a testemhez képest és a csöcsöm (rózsaszín rész.xD) túl nagy. Véleményt ?? itt egy kép rólam.

[link] előre is köszönöm. 14/F

2012. aug. 21. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy odaírtad a rózsaszin részen keressem a "csöcsöd" mert alig ismertem fel...
2012. aug. 21. 09:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
te neked van fogyatékod?
2012. aug. 21. 09:52
 3/10 anonim válasza:

A lábadról kérdezel és nem is látszik teljesen. :)

Következtetés: Perverz vagy! Vagy exhibicionista! Vagy mindkettő!

Próbálj meg leszokni róla.. 14 évesen még van esélyed rá, hogy normális emberré válj. Sok sikert!

2012. aug. 21. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagy a fejed és olyan mellbimbód van mint egy anyakocának, de nagyon szexi tányérbimbi, tegyél rá cézár salátát meg egy fél pár debrecenit, akkor lesz az igazi. És ne fetreng ajtókon alsónadrágban még felfázol és ne tegyél fel kamukérdéseket.

Puszi,

Anyu

2012. aug. 21. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Háát elég furcsán néz ki a mellbimbód (csöcsöd -.-), a lábad hosszúsága meg nem látszik de a combod aránytalanul izmos a többi testrészedhez képest...
2012. aug. 21. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Te vagy az Jenő? :D
2012. aug. 21. 10:38
 7/10 anonim ***** válasza:
azt h durván ki vagy baszva :D, mit sportolsz?
2012. aug. 21. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Jó a hasad.:)

Ja a melled elég fura. A lábaddal nincs gond.

2012. aug. 22. 15:47
 9/10 anonim ***** válasza:
a ferde hasizmok alapján valami küzdősportot mondanék
2012. aug. 22. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztem eddzhetnél egy kicsit vádlira (úgy nem tűnne olyan brutálnak a combod) de azér jó izmos a combod és a hasad se semmi, amúgy egy lány (ha szeret) nem azt fogja nézni h milyen a "csöcsöd" :)
2012. szept. 9. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!