Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi végén a csók gyors? Főleg lányok véleményére vagyok kíváncsi. Többi lejjebb.
Figyelt kérdés
20 vagyok és egy ugyan ennyi idős lánnyal találkozom és ha úgy gondoltam, akkor megcsókoltam a leányzót. Voltak már kínos szituk ebből. Ha nem tudom eldönteni akkor az a gáz hogy ha nem csókolom meg akkor utána rossz hogy nem tettem meg ha meg igen akkor lehet hülyén jön ki. Ti legfőképp lányok mit gondoltok erről? Gyors vagy nem?2012. aug. 20. 19:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Nekem az lenne. A második randin már simán benne lennék!
3/4 anonim válasza:
én 20 éves lány vagyok és szerintem nem gyors, sőt talán kétségbe is esnék, ha nem akarna a srác megcsókolni, azt gondolnám, hogy persze jól elvoltunk, de neki elég volt ennyi.
4/4 A kérdező kommentje:
Hat amint olvastam ilyen kerdesre valaszokat meg ide is irtatok tok egyen fuggo. Jolvan koszi:)
2012. aug. 21. 05:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!