Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem egy lányba egy találkozás után, ez nagyon cinkes?
Abszolút nem számítottam rá, most kezdődött az egyetem és beültem egy gyakorlatra, pedig nem is volt hozzá kedvem. Egyedül ültem le, és mellettem egy csaj végig köhögött ami marhára idegesített, ráadásul nem is jött be külsőre, magas és vékony, az arca is átlagos. Mégis, párokba kellett állnunk, és én hozzá estem a legközelebb, majd elkezdtünk beszélgetni. És akkor történt valami. Soha ennyire nem tudtam együtt nevetni egy lánnyal, szabályosan repült az idő. Imádtam mindent, a hangját, az egyéniségét, a vicceit. Ez már 4 napja volt és folyamatosan rá gondolok, egész álló nap. Nem érdekel egyetlen más nő sem.
De annyira zavarba jöttem hogy így hat rám, hoyg együtt mentünk ki az egyetemről a gyakorlat után (még 10 percet sétálhattunk volna beszélgetve), de rámjött az ötperc, elköszöntem és elmentem a másik irányba LOL. Totál megbántam, összezavarodtam és félek ezzel csesztem el a dolgot. Úgy viselkedtem, mint valami b*lfasz 15 éves.
nem szoktam tanácsot kérni, de most nagyon rákattantam, és ilyenkor érzem, hogy hibázhatok. Hogyan korrigálhatom ezt a helyzetet?
A legközelebbi találkozáskor hívd el egy kávéra, vagy kólára, beszélgessetek. De ne mutasd neki, mennyire rákattantál.
Nehogy meg Mosby-zd! :DD
a pasik hogy ilyen ostobák?
1. kvára ne játszd meg az elérhetetlent. ez a lányok dolga
2. mosolyogj rá sokat, vegye észre, hogy tetszik neked
3. beszélgessetek, majd elhívhatod valahova
nem kell végigülni még 10millió előadást a következőn vagy azután már elhívhatod valahova (süti,fagyi,kávé..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!