Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogyha egy srác elhív valahová az randi vagy csak baráti találkozás lesz?
Figyelt kérdés
A legtöbb ember nem úgy kérdezi, hogy van-e kedved randizni velem, hanem hogy akarok-e vele találkozni valahol, vagy mond egy programot, és nem akarok-e vele menni...stb
Ezt honnan lehet eldönteni, hogy mi a célja? :)
2012. szept. 27. 18:36
2/6 anonim válasza:
Ez randi. Hidd el. Én biztos csak akkor hívok egy csajt, ha randizni szeretnék vele. A barátság az kialakul, de nem hívogatásból
3/6 A kérdező kommentje:
Nem teljesen idegen, de nem igazán ismerjük még egymást, párszor beszéltünk, akkor jól elvoltunk, elég hamar egy hullámhosszra kerültünk, szóval akár barátkozni is akarhatna, mert az eddigiek alapján eléggé egyformák vagyunk, hasonló érdeklődés...stb
2012. szept. 27. 18:41
5/6 ASOT válasza:
Ez akkor randi :)
A pasik ilyet egy olyan lánnyal akitől nem akarnak semmi többet barátságnál nem igazán tesznek :)
6/6 anonim válasza:
én olyan csajt nem hívnék el úgy hogy nem egy lány barátom hanem pl. most ismertem meg. szóval ha most ismertétek meg egymást és elhív akkor gyanús a dolog. aztán nem biztos hogy járni fogtok, de érdeklődik irántad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!