Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hányszor kell találkozni egy lánnyal hogy járjunk?
17 vagyok. Már pár lánnyal emiatt szúrtam el.. De most is van egy lány, rengeteget beszélünk Facebookon, de élőben csak egyszer találkoztunk eddig. Egy iskolai összejövetelen. És ő már járna velem, csak arra vár hogy megkérdezzem. (Ilyen jeleket ad. Naponta többször elmondja miközben dumálunk hogy szerinte a fiúnak kéne lépnie, meg célozgat nagyon)
Eddig összesen 3 lánynál szúrtam el a dolgot így,
az elsővel 2x találkoztam, a másodikkal egyszer a harmadikkal háromszor.
Szerintetek nem kevés egy járáshoz az hogy 1x-2x láttam eddig élőben életemben? :O
Szia!
Akkor miért nem tanulsz a múlt hibáiból....? Lehet tán meg kéne ismerni egymást....
részemről kb jópár hónap intenzív tali a megfelelő... Mondjuk heti 2-3 és így 3-4 hónap, azaz min kb 20 tali, és min 50-100 óra együttlét....
Ha csak a számokat nézzük, kevés az 1-2 tali, de valakik )és ez nem feltétlen elítélendő) annyira egymásra vannak gerjedve (nem szex, csak egy hullámhosszon vannak, örökké van beszédtéma, izzik a levegő) hogy mondjuk már első tali megtörténik a csók és onanntól szerintem már járnak. :)
Megkérdezni nem kell, úgyis kezdeményezhetsz ha egyszerűen megcsókolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!