Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hányszor kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hányszor kell találkozni egy lánnyal hogy járjunk?

Figyelt kérdés

17 vagyok. Már pár lánnyal emiatt szúrtam el.. De most is van egy lány, rengeteget beszélünk Facebookon, de élőben csak egyszer találkoztunk eddig. Egy iskolai összejövetelen. És ő már járna velem, csak arra vár hogy megkérdezzem. (Ilyen jeleket ad. Naponta többször elmondja miközben dumálunk hogy szerinte a fiúnak kéne lépnie, meg célozgat nagyon)

Eddig összesen 3 lánynál szúrtam el a dolgot így,

az elsővel 2x találkoztam, a másodikkal egyszer a harmadikkal háromszor.

Szerintetek nem kevés egy járáshoz az hogy 1x-2x láttam eddig élőben életemben? :O

2012. aug. 21. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nem olyanszerintem, mint a leánykérés. Nem kell megkérdezni, hogy lennél a barátnőm?
2012. aug. 21. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
de nagyon is kevés szerintem :D ha tetszik akkor menj el utána és hívd őt el valahova vagy csak együtt menjetek játszani a homokozóba vagy akármi :D vagy fb-n kérdezz rá nincs e kedve kimenni egy kicsit...annyi lehetsőség van.. szedd össze a bátorságod és menj el utána mert valaki elszedi előled :p meg ha ennyire biztos vagy abban hogy tetszel neki kérdezz rá bla bla.. :D:)
2012. aug. 21. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor miért nem tanulsz a múlt hibáiból....? Lehet tán meg kéne ismerni egymást....

részemről kb jópár hónap intenzív tali a megfelelő... Mondjuk heti 2-3 és így 3-4 hónap, azaz min kb 20 tali, és min 50-100 óra együttlét....

2012. aug. 21. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatot nem megbeszélni kell, hanem kialakítani. Ha találkoztok már 2-3 hónapja, és mind a ketten komolynak érzitek, akkor onnantól már mondjuk lehet hívni kapcsolatnak. De ez a szimpatikus nekem, és "megbeszéljük, hogy járunk, és akkor mától egy pár vagyunk" dolog elég éretlen.
2012. aug. 21. 12:58
 5/5 Hanariko ***** válasza:

Ha csak a számokat nézzük, kevés az 1-2 tali, de valakik )és ez nem feltétlen elítélendő) annyira egymásra vannak gerjedve (nem szex, csak egy hullámhosszon vannak, örökké van beszédtéma, izzik a levegő) hogy mondjuk már első tali megtörténik a csók és onanntól szerintem már járnak. :)

Megkérdezni nem kell, úgyis kezdeményezhetsz ha egyszerűen megcsókolod.

2012. szept. 4. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!