Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet első randin beszélgetni?
Sziasztok!
Megismerkedtem neten 1 lánnyal, s el szeretném hívni 1 randira(séta 1 parkban). 1 hónapja beszélgetünk, nagyon sokat, s elég gyakran beszélünk telefonon is; tehát az alap meg egyszerűbb dolgokat már rég kiveséztük. A gond az, hogy telefonon keresztül sem mindig van téma... Miről lehet beszélni? Valamint szivesen fogadok minnél több jótanácsot! :) 17/F vagyok, s 17/Lány az illető.
akármiről ami jól esik.csak ne politika,örmény helyzet,élet rejtelmei stb... ezeket kerüld
a könnyed témákat keresd
1. válaszoló: milyen a könnyebb téma? Csak 1-2 példát kérek, hogy elképzelésem legyen.
2. Köszönöm, ez jó ötlet.
Könnyebb lenne azokat felsorolni, amikről nem jó első randin beszélni. Ilyenek az exbarátok, exbarátnők, s mint írták, a politika. Plusz ne dicsérd a jelenlevő más csajokat, bár talán ezt írni sem kell. :)
Telefonon azért más beszélgetni, mert ott súlya van a hallgatásnak, kellemetlen, de élőben nem baj, ha vannak szünetek. Arról beszélj, ami érdekel, és őt is arról kérdezd, ami érdekel. Legjobb olyan témát indítani, ami adott. Példák:
- moziban: milyen filmeket szeretsz? kik a kedvenc színészeid? színházba is jársz?
- étteremben: milyen ételeket szeretsz? (fogyókúra témákat kerüld!) kóstoltál már mexikói/kínai/thai kaját?
- utcán: nézd, mi épül ott! te milyen házban laksz? milyen házat tudnál elképzelni később, ahol szívesen laknál?
Vagy egyéb témák: kinek drukkoltál az olimpián? követted a paralimpiát is? Mit sportoltál kiskorodban és most?
Szóval ragadd meg azt a témát, ami adja magát, de mint írtam, nem gáz hallgatni. Sőt, a sok locsogás helyett még jobb is. :) Ha hallgatsz, beszélj a szemeddel, a mosolyoddal... nyugodtan érzékeltesd, ha tetszik neked.
És ne félj, ő ugyanúgy izgulhat, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!