Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettem az egyik fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az egyik fiú haveromba, hogyan adjam a tudtára?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja ismerjük egymást és szerintem egészen jól el vagyunk egymássál.Bele szerettem, de nem tudom hogyan mondjam meg neki.Nem tudom eldönteni hogy ő hogyan viszonyul hozzám. Előzékeny, kedves, udvarias, meghívott már egyszer kétszer vacsorázni,szinte mindennap beszélünk online. Igaz kevés ideje van de mindig szakít rám időt, ha együtt vagyunk nem vesszük észre hogy megy az idő. Amikor a találkozón elköszönünk egymástól, az sem megy olyan gyorsan, még akkor is el tudjuk dumálni az időt. Mesélt hogy nem voltak egyszerű az előző barátnői, bizalmatlan de ha látja valakin hogy nagyon érdeklődik utána arra nem fog nemet mondani. Mit csináljak??

2012. szept. 24. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
ha lány vagy mond el neki ha fiú akkor sajnállak
2012. szept. 24. 16:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2012. szept. 24. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem finoman add a jeleket és ha te is tetszel neki, úgy is lépni fog ...!

Ha viszont csak barátként tekint rád, akkor bármit teszel, nem fog megváltozni az érzés ...! :/

Látnod kell rajta, hogyan viszonyul hozzád!

A beszélgetésekből, a pillantásokból sok minden kiderül! :)

19/L

2012. szept. 24. 16:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Abból merem gondolni hogy nem közömbös felém ilyen téren, hogy nagyon elfoglalt de még is szakít rám időt, vannak pillanatok amikor hosszan nézünk egymás szemébe,mondjuk egy olyan érzésem is van hogy azt szeretné ha én tennék többet az ügy érdekében
2012. szept. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!