Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem de ő nem is törödik velem (? )
beleszerettem egy srácba de ő szinte észre sem vesz:( nemtudom hogy bejövök-e neki vagy csak 1 lehetőség vagyok neki a sok közül és azért nem érdekli..:/ most vmi csaj tetszik neki de szerencsére a csaj messze lakik, persze ezmég nem jelent semmit:| 1x 'randiztunk' az volt az első találkozásunk, akkor naggyából elvoltunk, meg hívott egy italra meg ilyenek, még a randi elött is ritkán beszéltünk, meg most is.. szinte havonta 1x 2x ugy ráírnák de félek hogy hülyének nézne, főleg ha lehet hogy nem is tetszek neki:/ most jelenleg ugyanabba a suliba járunk sokszor összefutunk, az elején még köszönni sem köszönt aztán írtam neki hogy jó hogy tud köszönni amire ő azt mondta hogy nemfigyelt.. pedig láttam hogy rámnézett azóta már köszön, de semmi extra nem is beszélünk és meg csak a távolból szeretem.. mit kéne tennem?:(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!