Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tomi93201 kérdése:
A csaj akibe beleszerettem tudja h mit érzek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Beszeltem vele arrol h mi lenne ha megcsókolnám és o erre csak annyit mondott"elloknelek". Tudom h akar valamit mer utalt ra már sokszor, csak nem adja magat konnyen. Naponta járunk ki. Mit tegyek? Hogy csokoljam meg?2012. szept. 13. 17:48
2/5 anonim válasza:
Miután közölte veled hogy ellökne ha megcsókolnád képes vagy azt hinni hogy akar tőled valamit? xD
Szerintem sehogy ne csókold meg mert ha azt akarná akkor nem azt mondta volna hogy "ellöknélek"
3/5 A kérdező kommentje:
moziba járunk, bulizni, sétálni, beszélgetni
2012. szept. 13. 17:55
4/5 anonim válasza:
FRIENDZONE erre keress rá a neten ;)
5/5 Geta96 válasza:
A friendzone (barátzóna) ból csak is 1féle képp lehet kikerülni.. Ha valami nagy romantikus de mégis erőteljes férfias dolgot tegyél. A lényeg az hogy úgytekintsen rád mint 1férfira akinek csak ő kell és ne úgy mint 1 barátra. Gázos a dolog és ilyen cselekedetre nem rudnék pél dát mondani de ha az elkövatkezendő válaszolók mondanak erre akármilyen ötletet akkor az rendkívül hasznos lenne mindenkinek de főleg a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!