Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit szóltok hozzám? 10/?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szóltok hozzám? 10/?

Figyelt kérdés

185 centi magas vagyok. Mélybarna szemekkel. Kreol bőrű vagyok (nem cigány). Ismerőseim szerint jóképű. Amerikaifocizom (nem magyarországon, ausztriában) és gyúrok. 40 centis karom van. Sötétbarna a hajam. Néztek már olasznak/spanyolnak. Elég megértőnek, türelmesnek tartom magam. Nem vagyok balhés de ha kell ölre megyek. Intelligensnek is, kortársaimhoz képest sokat olvasok. Szeretek a spanokkal lógni. Szeretek foglalkozni a párommal (sajnos nem rég szakított velem), de én is szeretem, ha foglalkoznak velem.

Kérdésekre szívesen válaszolok. :)

2012. szept. 27. 21:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát külsőleg elvileg minden rendben van, de nekem tényleg az jön le, hogy nem tisztelsz egy nőt sem rendesen, hanem az számít, hogy minél többel legyél, meg kicsit már túlzottan is szereted önmagadat! :/
2012. szept. 28. 07:22
 32/41 anonim ***** válasza:
80%
képzeld el , hogy remélem , hogy semmien fiú nem irigykedik a te retkes képedre , (bár ha irigykednek , nem igen tudom mire ) mert totálisan jól előadod magad . milyen tanuló vagy ? mi leszel ha nagy leszel ? mik a negatív tulajdonságaid ? ezt .felelnéd 5-ös ,királyfi , semmi én ezt : 1-es , csövi , nagyképű pofátlan ........ ez a vélemény már lepontoztalak , ja és szerintem te adtad magad elő a felfút disznóval .
2012. szept. 28. 09:36
 33/41 anonim ***** válasza:

, mert te vagy itt a f@$zagyerek...

Pont úgy viselkedsz, mint ezek a miss pic$ák, akik elszálltak maguktól, mint Győzelmi László...

Gonolom, ilyen barátnőid voltak, és mindig azért lett szakítás a vége, mert ment az örökös harc, melyikőtök a szebb, a jobb, azt egyikőtök sem bírta ezt tovább... xD

Szállj magadba, szép öcsém, és ha minden igaz lenne, amit leírtál, akkor nem itt kérdezgetnél ilyeneket...

Na csókollak xD

2012. szept. 28. 10:12
 34/41 A kérdező kommentje:

4,3 lett az átlagom 10-ben. 11-be járok. Hoteligazgató vagy hasonló szeretnék lenni, mert nem tudok ülni egy helyben, most törött lábbal majdnem meghalok, hogy sehovase mehetek. És igen voltak ilyen barátnőim, de tisztelem a nőket. Amit itt leírtam mind igaz, mi okom lenne hazudni?

Negatívumok: Forróvérű vagyok, túl korán bele tudok szeretni valakibe. Néha önző és gyakran nagyképű tudok lenni. Nem szeretek verekedni, de ha nagyon felhúznak elég hamar ütök.

Nem kell káromkodni ez is csak a te értelmiségi szintedet mutatja. Sajnos a suttyót alig haladod meg. És azért kérdezem itt, mert nincs jobb dolgom.

De lehet kötekedni arc nélkül nyugodtan. ;) Szerezzetek életet...

A normális válaszolóknak meg szeretném megköszönni. Remélem ezzel a válasszal mindenkinek kielégítettem a kérdéseit. ;)

2012. szept. 28. 12:16
 35/41 A kérdező kommentje:
A másik, ha tisztelettudó vagyok, és nem úgy beszélek veletek, mintha a seggemből húztalak volna ki titeket, elsőre, akkor ti se velem. Nem értem a haragotokat... Szar az életetek és tengetitek az időtöket ugyanmár. Tényleg gondolkozzatok el ezen. ;)
2012. szept. 28. 12:29
 36/41 anonim ***** válasza:
A válaszolóknak a nagy része" letolt ". Térj már észhez !!!!!!! 17 éves vagy , és még mindíg ilyen nagykrépű felfuvalkodot ... . vagy . nem veszed észre ????? te pszihés vagy ????!!!!!!!nem nagyon tudom elkèpzelni. , hogy tudsz ilyen nagyképű..... llenni . ès képzeld el , hogy sok más dolgom is lenne, de inkább észhez térítelek , mert nekem nem esik túl nagy terhemre megírni , egy embernek megírni , egy üzit
2012. szept. 28. 16:24
 37/41 anonim ***** válasza:

Lemaradt a válaszom eleje... Amiben írtam, te kezdtél el másokat sértegetni, akinek nem tetszett a válasza, mert hogy mindenki sz@r dagadt meg qrva irigy rád... Így értelmetlen lett, amit írtam.

De akkor is nagy az arcod, 17évesen túl sokat képzelsz magadról, amit én így nőként taszítónak tartok, még ha jól néz ki vki, akkor is...

2012. szept. 28. 16:29
 38/41 anonim ***** válasza:
De nagy pofája van itt valami kis takony kölyöknek :D
2012. szept. 28. 16:53
 39/41 A kérdező kommentje:

Komolyan ennyire fogyatékosok vagytok? Hát ez vicc :'D Köszi, sokat nevettem sok sikert az életben. :'D Attól nagy a pofám mert nem

hagyom, hogy ilyen nethuszárok agyaljanak nekem? :D

Császtok! ;DDDD

2012. szept. 28. 18:31
 40/41 anonim ***** válasza:
A lányok 80%-ka röhög rajtad, a többi 20%-ka meg nem :DDDD
2012. szept. 29. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!