Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szóltok, ha találkoztok egy fiúval és FB-n nem tudtok "leskelődni" utána, mert nincs fent?
Megszakítom vele a kapcsolatot!:D
Ez milyen kérdés?:DDDD Nem szólok hozzá semmit:D Nem érdekel, h van-e facebookja.
19/L
". Ennyi erővel lehet valami perverz is, ha nincs közös ismerősötök se, meg amúgy nem ismered."
Nyilván, ha nem érdekli ez az egész hülyeség, akkor valami beteg, szociopata állat! Nem vagy kicsit egyszerű?
B.eszarás:D Facebook nélkül nem érezhetjük biztonságban magunkat, vagy miafff:D
Második voltam:D
magasról leszarom! sőt, egyfajta tiszteletet is elkezdenék érezni, amiért nem ragad le ilyen f@szságoknál, és azt is jelenti, h értelmesebb dolgokat csinál annál, hogy ül a gép előtt, és nézi h ki bökdösi.utálom a közösségi oldal függőket
20L
Aki nincs fenn facebookon az nem is létezik :)
Hát elég rossz lenne, de miért nem vagy fenn?
én sem vagyok olyan nagy fész függő de azért szeretem. de nem irogatok minden embernek a képe alá h jajj de jó kép szeretlek...blablabla.. az ilyenektől kivagyok. de nagyonjó képet lehet alkotni az illető személyiségéről az adatlapja alapján szerintem mert vannak jelek.
pl: -1000 körüli az ismerőse: már nem nagyon lenne szimpi mert elég beképzelt lehet
- minden csajnak irkál (roszabb mikor barátnője is van)
-felrak magáról feszítős képeket (mikor nincs mire) vagy ugyanabban a pózban 20 képet amint magát fényképezi
-és még a párkapcsolatait is figyelheted ha hetente van új párja akkor ...
úgyhogy szerintem hasznos ha jól használod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!