Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan fiukrol, akik fenntartott fejjel jarnak, illetve ha talalkoztok veluk koszonnek, de nem neznak ratok?
Hát szerintem akkor vagy beképzelt,vagy csak nem tudja őnmagát adni:)
Amugy ismered őt?vagy te vagy az?
Nem, nem en vagyok az!
Az egyik ismerosom; nagyon jol kijovok vele, de multnap osszefutottunk, koszont, de ram se nezett es nekem ez olyan furan esett. Mellesleg olyan fiurol van szo, akinek elmondtam, hogy tetszik :(
Elmondom az egesz tortenet: szovl az a helyzet, hogy joba voltunk regen is, sokat beszeltunk az Interneten, majd elkezdtem tobet erezni iranta, mint baratsag...
Voltunk kirandulason (egy jo eve) es a kirandulas alatt elkezdett engem olelgetni meg puszilgatni, meg ha latta hogy nincs jo kedvem, megkerdezte, mi a baj... De nem hozta fel azt a temat, hogy mi lenne, ha mi ketten...
Most pedig elmondtam neki, hogy nekem tetszik, amire csak annyit mondott, hogy jo... En meg rakerdezte, hogy ennyi, es azt mondta ra, hogy igen, ennyi...Megigerte, hogy nem mondja el senkinek, majd 2 orara ra irt nekem egy uzenetet, hogy ne haragudjak, de nem birta ki, hogy ne mondja el... De azota semmit nem mondott... En mindenhonnan kitoroltem, gondolvan, hogy hath eszreveszi magat, de nem... Ha talakozunk igaz, hogy mindig koszon, de semmi. Van, hogy koszon, de elotte meg sohajt egyet. Megerte, hogy nem tudja meg annyita a dolgokat, hogy mit hogy kell, mert meg soha nem volt baratnoje, de nekem ez akkor is nagyon rosszul esett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!