Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szóltok hozzám? 10/?
185 centi magas vagyok. Mélybarna szemekkel. Kreol bőrű vagyok (nem cigány). Ismerőseim szerint jóképű. Amerikaifocizom (nem magyarországon, ausztriában) és gyúrok. 40 centis karom van. Sötétbarna a hajam. Néztek már olasznak/spanyolnak. Elég megértőnek, türelmesnek tartom magam. Nem vagyok balhés de ha kell ölre megyek. Intelligensnek is, kortársaimhoz képest sokat olvasok. Szeretek a spanokkal lógni. Szeretek foglalkozni a párommal (sajnos nem rég szakított velem), de én is szeretem, ha foglalkoznak velem.
Kérdésekre szívesen válaszolok. :)
Eddig 10/0.
Tudsz valami elfogulatlan véleményt is írni magadról?
Mondjuk amit a szomszéd mondana rólad... :-)
Egyáltalán nem voltam elfogult. Azt írt volna, hogy: nagyon szexi sok
nőn átjárt adonisz vagyok. Na ez elfogult lett volna. Szomszédom annyit mondana, hogy igen az a fiú, szokott segíteni blablabla. Egy idősházaspár lakik a szomszédban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!