Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Mit szóltok hozzá ha egy srác az utcán/parkban stb. leszólít titeket, (esetleg szemezés után) hogy szimpatikusnak tűnsz van-e kedved ismerkedni?? Vagy hasonló nem bunkó szöveggel??
Nem rég lett vége egy közel 4 éves kapcsolatomnak és az ismerettségi körömből nem tudok ismerkedni, viszont már nagyon szeretnék ismerkedni, /nem feltétlenül csak kapcsolat szempontjából/ viszont nem vagyok az aki diszkóba jár.
22/F
2012. aug. 4. 23:15
1/5 anonim válasza:
ha szemezés után mondod ezt neki, akkor szerintem nincs gond!! viszont ha csak "nekiesel" azt biztosan nem fogja díjazni!!
18L
2/5 anonim válasza:
volt olyan, hogy egy pasi leszólított hogy keres vmit utánna persze kiderült, hogy csak ürügy kellet, hogy leszolítson pedig előtte majdnem beszóltam neki annyira bámult XDDDD hát nem tudom, hogy ez kinem mennyire jön be de nekem nem jött be XD
3/5 anonim válasza:
Szerintem igenis kellenek ilyenek, hiszen gondoljatok bele, mennyi férfi ül és várja, hogy a nő szólítsa le. Szemezés után meg aztán főleg.
4/5 A kérdező kommentje:
Na köszi a válaszokat főként hogy nem trollkodtatok! Akkor összeszedem a bátorságom és megpróbálom!!!
2012. aug. 5. 10:16
5/5 anonim válasza:
Szemezés után mehetsz, persze ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!