Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/7 ASOT válasza:
Ha a pasi egyedülálló és tetszel neki, akkor elég egy szó is.
4/7 anonim válasza:
Hát,nem lesz könnyű,mert általában a fiúk maguk szeretnek hódítani,és nem szeretik,ha a zsákmány önként adja magát.
Én legalábbis egyáltalán nem vágyom kapcsolatra,majd egy olyan 7-8 év múlva talán elköteleződöm,addig biztos nem. Közben persze nyitott szemmel járok,és ha megtetszik valaki ,megpróbálom én meghódítani. De ha engem próbálnak meghódítani,hát az elég nehéz,borzasztó válogatós vagyok,és tényleg csak a tökéletes kell nekem.
5/7 ASOT válasza:
4. válaszoló.
Azért ez kicsit általánosítás.
Persze, az egy dolog h a pasik szeretnek hódítani, de szerintem ritka az a pasi téged beleszámítva, ha egyszer egy neki is tetsző sexy csajt aki kezdeményezne nála azt elutasítaná.
Legyen az akár 15 vagy 40 éves.
7/7 anonim válasza:
ha csak egy kicsit is bejössz neki, elég ha annyit mondasz: dugj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!