Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lány randira hív fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány randira hív fiút?

Figyelt kérdés

Legyen ez egy nagyon jó csaj, akinek egy nagyon jó pasi jön be, csak ez a pasi túl sokat lóg a haverjaival ahhoz, hogy feltűnjön neki ez a lány, így a lány akarna kezdeményezni. Egyből egy randival. Szóval jó csaj...

A kérdés az, hogy mit szólnál ehhez, pl. Te!

2012. szept. 21. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt mondanám hogy oké :D XD szerintem amúgy ennek minden pali örülne....
2012. szept. 21. 23:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki.
2012. szept. 21. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Én jól fogadnám.
2012. szept. 21. 23:36
 4/10 A kérdező kommentje:

szuper.. de ez így túl könnyű. Akkor mondjuk, maradjon, hogy jó csaj, de belülről nem ismeri.. akkor is?

Mármint én a randit, ismerkedős randira értem, nem ilyen egymással azonnal lefekvősre...

2012. szept. 21. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Biztos ha jól néz ki belülröl milyen az meg randin kiderül.
2012. szept. 21. 23:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem értem tisztán a szitut. Bocs.

Ha jól értem, adva van egy bomba nő.

A másik szereplő egy menő srác, akit nem vonz a bomba, hanem a haverek. Ha verek. Megkérdezném: b-uzi-e vagy?

Nem ajánlom a csajnak, hogy kezdeményezzen! Keressen mást, jobban jár. Ha nem b-uzi a srác, akkor is. Az ilyen haverokkal lógóst jobb hanyagolni. Egy valóban jó csaj ennél sokkal jobbat érdemel! Aki csak vele törődik, aki a tenyerén hordozza... Nem jól gondolom?

2012. szept. 21. 23:48
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Gáz,ennek pont fordítva kéne történnie
2012. szept. 21. 23:51
 8/10 A kérdező kommentje:

Ó.. Hát igen de ezzel a sráccal nagyon jól lehet hülyülni, és úgy gondolnám van annyira jó fej, hogy egy randirahívásban ne a rosszat lássa. Meg én úgy gondolom azért van mindig fiúkkal mert fél még, hogy egy lánnyal hogy viselkedne.

Az a pasi, aki meg csak a lányra figyel, nos hát nagyon jól hangzik, igen, de nekem nem tudom miért de akármit művel is, ez a fiú tetszik!

2012. szept. 22. 00:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem sok ilyen volt már, és örülök neki. Nem vagyok jó pasi, de ez nekem elég nagy önbizalmat ad. Szóval hajrá! :D
2012. szept. 22. 00:40
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nekem sok ilyen volt már, és örülök neki. Nem vagyok jó pasi, de ez nekem elég nagy önbizalmat ad"

Szép kamuzás kivéve ha ronda lányok hívtak randira

2012. szept. 22. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!