Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon kicsi a mellem. így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kicsi a mellem. így nem érzem magam nagyon nőnek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és már lassan 2 éve hogy semmit nem nőtt a mellem..nőtt egy kicsit és annyi volt..most legalább úgy néz ki mint egy 10 évesnek.. ha már 2 éve nem nőtt szerintem már ezután sem fog..70A-s melltartó kell, de azt is nehezen találok, meg nem is annyira lenne szükséges de én jobban érzem egy kicsit magam a bőrömben ha rajtam van (akárki akármit is mond). tudom hogy nagyon sok ilyen kérdés, szöveg van már ezzel kapcsolatban. de most van egy kapcsolatom, és én nagyon szeretem, és ha már eljutnánk odáig, félek hogy emiatt nem fog szeretni, mert nem ilyenre vágyott.. szerintetek :( ??
2012. szept. 24. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gondolom, szép testalkatod van! őrizd meg, örülj, hogy szép vagy, és ha a pasid szeret, nem azt fogja nézni, mekkora a melled:)
2012. szept. 24. 21:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Még nőhet, sőt még nőni fog tuti. Egyszerű a dolog, állj meztelenül a tükör elé és nézd magad.. Próbáld meg felfedezni azokat a tulajdonságokat amelyek neked tetszenek és máris nőnek fogod érezni magad. Ha nem szeret a pasid amiatt, akkor hagyd ott.
2012. szept. 24. 21:48
 13/13 anonim ***** válasza:
A barátod így ismert meg, így tetszettél meg neki, ha nagymellű lánnyal akart volna kezdeni, akkor olyannal kezdett volna.
2012. szept. 24. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!