Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csomóan azzal cikiznek, hogy én még nem csókolóztam! De szerintem ez nem baj! A másik meg, hogy diónak hívnak, mert "kicsi" a mellem. Szerintem nem kicsi, csak az osztálytársaimé nagy, mert ők korán fejlődnek. Mit tegyek?
Ez most vagy kamukérdés, vagy erősen kisebbségi közegben élsz.
Természetesen nem baj, hogy nincs melled, és még nem csókolóztál. Sőt, természetes. Azt is elárulom, hogy ők is szüzek még, csak a szájuk jár, ez utóbbi sajnos kori sajátosság, akármit kitalálnak magukról, hogy érdekesnek tűnjenek.
Engem is ugyanezzel cikiztek még régebben, csak annyi különbséggel, hogy mindegyik szűz volt és csak a szájuk volt nagy.
Nem kell velük törődni, nyugodtan vágj vissza azzal, hogy r*bancok, mert még csak 13 éves kis pisisek, de már szexeltek. Mekkora ciki már? Majd figyeld meg hogy az osztálytársnőid 90%-a 16 éves korára átél néhány abortuszt, mert felelőtlenek. Most ők röhögnek rajtad, de hidd el hogy majd néhány év múlva te fogsz rendesen belehahotázni a képükbe :D Csak így tovább, ne őket kövesd!
Még nem vagy lekésve a csókolózással, és a melled is valószínűleg nőni fog még. (De ha nem fog sokat nőni, az se katasztrófa, egy kismellű nő is lehet szép és vonzó.)
Próbáld nem felvenni a piszkálódásukat - tudom, ez nagyon nehéz, de ha nem látszik Rajtad, hogy mennyire zavar a csúfolódás, valószínűleg hamarabb megunják.
Könnyen lehet, hogy az élet Téged fog igazolni, és nem őket, akik minden elsietnek, vagy hazudoznak, hogy vagányabbnak tűnjenek.
13 évesen...kész szégyen ha valaki nem szűz már ne is haragudj de te vagy a legnormálisabb az egész osztályodból az alapján amit leírtál ne is hagyd magad a közösség által befolyásolni ;) Én is 17 évesen csókolóztam először és azóta is együtt vagyunk és nem is akarok mást szeretni és ezzel ő is így van nem kell rohanni, csak szép lassan. És hidd el ez nem egy kozervatív szar duma attól még élvezd az életet! Tombold ki magad de mindezt EGY olyan pasival aki tényleg szeret ;) Ez a lényeg :)
És BOLDOG KARÁCSONYT!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!