Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon kicsi a mellem. így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kicsi a mellem. így nem érzem magam nagyon nőnek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és már lassan 2 éve hogy semmit nem nőtt a mellem..nőtt egy kicsit és annyi volt..most legalább úgy néz ki mint egy 10 évesnek.. ha már 2 éve nem nőtt szerintem már ezután sem fog..70A-s melltartó kell, de azt is nehezen találok, meg nem is annyira lenne szükséges de én jobban érzem egy kicsit magam a bőrömben ha rajtam van (akárki akármit is mond). tudom hogy nagyon sok ilyen kérdés, szöveg van már ezzel kapcsolatban. de most van egy kapcsolatom, és én nagyon szeretem, és ha már eljutnánk odáig, félek hogy emiatt nem fog szeretni, mert nem ilyenre vágyott.. szerintetek :( ??
2012. szept. 24. 20:58
1 2
 1/13 HunnMonster válasza:
Ha szeret, nem fogja érdekelni:)
2012. szept. 24. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,ha szeret egyáltalán nem érdekli majd mekkorák a melleid!!!
2012. szept. 24. 21:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát nem hiszem hogy a melled miatt van veled...amúgy 16 évesen még simán nőhet...

De...tökmagolajtól és görögszéna teától nekem nőtt...megnéztem mi van ezekben a mellnövesztő tablettákban, és ezeket tudtam beszerezni...és ezektől nőtt kicsit...

2012. szept. 24. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsi mellem van, a barátom mégis szeret, és nem foglalkozik vele... Néha csipkelődik, meg viccel vele, de egyébként nem érdekli. És hozzáteszem, előtte csak nagymellű barátnői voltak. Szóval szerintem ez nem sokat számít! Remélem, tudtam segíteni. :)
2012. szept. 24. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:

Szükségtelen ezen görcsölnöd, ha szeret, akkor nem a mellméreten fog kiakadni, hanem ha emiatt fogsz depresszióba esni.

Mondogasd magadnak: MINDEN MELL A MAGA MÉRETÉBEN TÖKÉLETES!

2012. szept. 24. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
2012. szept. 24. 21:05
 7/13 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a gyors válaszaitokat:)

és a tökmagolajat és a teát hol szerezted be? minden gyógynövény boltban kapható?

2012. szept. 24. 21:06
 8/13 TOMAtm ***** válasza:
a melled zsírszövet,ha hízol nőni fog.mintahogy ha lefogysz valamennyire össze is megy.am meg nem a melleden fog múlni.
2012. szept. 24. 21:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Majd én madzírozom neked,attòl nőni fog.De a kis méret is szép tud lenni meg aztàn aki nem csak dugni akar, annak nem szàmít.
2012. szept. 24. 21:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, mint amit te leírtál. Néha még rossz, és zavar, hogy semmi mellem sincs, de már megszoktam.

18/L

2012. szept. 24. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!