Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látni folyton azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látni folyton azt, hogy a rendes, kis gömbölyű fenekű, nem agyonsminkelt, aranyos, babaarcú lányok az olyan pasikkal vannak együtt, akik isznak, cigiznek buliból buliba esnek?

Figyelt kérdés
Sokszor látok ilyen kis aranyos, mosolygós, okosnak tűnő, babaarcú lányokat. Odamegyek ismerkedni, ez 11 alkalommal volt így, de mind a 11 alkalommal volt sajnos pasija a kedves kiscsajoknak. Az a baj, hogy ilyen magas szépfiú volt mind a 11, akiket nem lehetett kiütni a nyeregből. Pedig buliarcok voltak, akik ittak minden este, kocsikáztak az egyetem környékén hajnali 2 kor is, káromkodtak, csalták a párjukat stb. Mondom mind a 11 alkalommal ez volt. Tehát nem ismerem az összes babaarcú, kedves lányt, de eddig zömében ilyenekkel találkoztam. Pedig elsőre okosnak, bájosnak tűnnek, de akkor miért jönnek össze a léhűtő pasikkal az okos lányok is?
2012. szept. 24. 11:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Most kicsit egoista leszek:D Szerintem én pont ilyen lány vagyok...:) Normális,nyugodt élettel és soha nem engednék be egy ilyen szépfiút akinek semmi más életcélja nincs, csak az hogy mennyire rúgjon be. Én szeretem a kis cuki, mások szavával élve unalmas pasikat...:) De felénk meg ezek haltak ki:D
2012. szept. 24. 13:00
 22/35 viki222 válasza:
Nem vagy egoista,én is így gondolom,hogy én is ilyen vagyok.22 éves vagyok és szép meg aranyos ,ahogy a többi fiu szokta mondani,de inkább vagyok egyedül mintsem egy fene gyerekkel,aki minden héten a kocsmában iszogat a haverjaival meg ki tudja mit csinál.Ritka a normális férfi,ugyanugy mint a normális nő4!!!Sajnos
2012. szept. 24. 13:07
 23/35 anonim ***** válasza:
hehe Istikaa válaszait megmosolyogtam :D.Beteg vagy nagyon. Szerintem kell hogy legyen egy srácnak valami egyéni stílusa, ne legyen olyan unalmas, átlagos mert abból nagyon sok van.
2012. szept. 24. 13:15
 24/35 anonim ***** válasza:
Viki teljes mértékben egyet értek veled. Ennél még az egyedüllét is jobb...:)
2012. szept. 24. 13:16
 25/35 anonim ***** válasza:

Hát Istike csak gratulálni tudok a stílusodhoz:)

Az meg hogy TE okosabb lennél nálam...:) N ezt hagyjuk szerintem.

Ha kicsit visszavennél és esetleg normális stílusban fogalmaznád meg a mondanivalódat akkor esetleg (ESETLEG) mondhatnál ilyeneket.

Addig hagyjuk egymást békén.

2012. szept. 24. 13:22
 26/35 viki222 válasza:

Köszi :)

Volt egy udvarlóm,akivel már kezdett volna komolyra fordulni a kapcsolat,amikor is mondtam neki menjünk el hétvégén kirándulni vagy üljünk be valahova.Erre ő azt mondta nem neki minden hétvégén a barátaival van,mennek iszogatni és egyébként is mit szólnának a barátai ha azt mondaná nekik hogy a barátnőjével tölti a hétvégét,biztos papucsnak néznék.Na itt lett vége a dolognak,azért hogy némelyik fiú hogy akar barátnőt,hogy közben minden más előrébb van...

2012. szept. 24. 13:23
 27/35 anonim ***** válasza:

Ja én nem ezt értettem rosszfiú alatt!

Az én barátom engem helyez előtérbe és eddig nem is láttam inni, a barátaival szokott csak.

2012. szept. 24. 13:24
 28/35 anonim ***** válasza:
Viki igen ismerős a helyzet. Életemben egyszer kezdtem ilyen pasival.. Tipikus jó pasi,focista döglöttek utána a csajok. Cigizett,piált... Viszont én ismertem már ezer éve.. Soha egy rossz szót nem mondott és végig tisztelt. Abban az 5 napban is mikor a barátnője voltam:D De volt olyan, hogy feküdt az ágyban mellettem ahogy filmeztünk és egyszer csak gondolt egyet h ő megy a haverokkal iszogatni... És elment szépen... Ezt eljátszottuk mind az 5 nap. Bár ő hívott engem is.. De közöltem vele, hogy szerintem nem ugyan az a fontossági sorrendünk..
2012. szept. 24. 13:26
 29/35 anonim válasza:
Sztem meg tök mind1,h ki milyen,mindenki keresse az 1éniségéhez illő társát.
2012. szept. 24. 13:32
 30/35 viki222 válasza:
Sokáig is bírtad ,hogy elment közben a barátaival.Én azt mondtam neki,hogy én olyan barátot szeretnék ,akinek az első vagyok és nem csak az akivel szórakozik ,amikor ő úgy gondolja.Nehéz normális fiút találni.Van egy fiú,aki nagyon tetszik,de hát 24 éves tapasztalatlan elmondta facen élőben nem mert velem beszélni,elmondta h ő már nagyon szeretne barátnőt,de nem találja és ő nem tud többet tenni egy lánynak csak hogy udvarias,próbáltam többször rá írni,de már nem nyílt meg utánna.Szerintetek akart valamit vagy nem?
2012. szept. 24. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!